Gigi Becali a făcut un anunț care îi va lăsa cu gura căscată pe toți cei care îl cunosc dar și pe cei care s-au obișnuit ca acesta să iasă în fața opiniei publice ori de câte ori are ceva de spus. El a luat decizia ca în 2021 să se preocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează. Explicația e simplă, a susținut Gigi Becali.

“Viață publică ai văzut ce înseamnă. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate”, a declarat Gigi Becali pentru emisiunea ShowBlitz de la Antena 3, prezentată de Ana Maria Bujor si Georgiana Murgilă.

În aceste zile, când toată lumea a mâncat și a băut cu ocazia Crăciunului sau a Revelionului, latifundiarul din Pipera a făcut exact pe dos.

“La mine sărbătoare nu înseamnă că mergem bem vin, mâncăm, ne distrăm, facem păcate. Nu tată! Pentru mine, sărbătoare înseamnă și mai strict, și mai credincios și mai mult la biserica și mai multe rugăciuni. La mine este în fiecare zi sărbătoare, pentru că fiecare zi pe care Dumnezeu a dat-o este viață noastră. Și eu mă bucur numai în Hristos și în Biserica. Sărbătoare pentru mine e în Biserica.”, a spus el

Becali: Viață publică nimic

În ceea ce privește aparițiile sale în viața publică. Becali a spus că are de gând că în 2021 să se preocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează.

“Viață publică nimic. Nici nu știu ce se întâmplă, nimic. Nu mă mai interesează, la revedere, gata.

Viață publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate.” a punctat Gigi Becali.

De altfel, chiar în prejma Crăciunului, Becali a arătat că este un om schimbat total. Dacă în trecut era exrem de preocupat de felul cum arată și cum se îmbracă, acum acesta spune că nu mai este interesat de acest aspect.

„Pe mine nu mă mai interesează asta. Vreau simplitate, mă îmbrac într-un fel de hanorac și pantaloni negri. Ca un călugăr. Ce câștig? E deșertăciune! Dau slavă Domnului că mi-am dat seama de asta.
E praf în fața vântului. Haina îl face pe om, dar pe omul de pe Pământ, omul păcătos. Dar pe omului lui Hristos nu-l face. El trebuie să fie îmbrăcat simplu”, a spus Becali, la RTV.