George Burcea a făcut pasul cel mare! Viviana Sposub e în culmea fericirii

George Burcea și Viviana Sposub nu mai pierd timpul. Relația celor doi merge mai bine ca niciodată, drept urmare, cuplul a trecut la pasul cel mare.

Fostul soț al Andreei Bălan și-a cunoscut deja viitoarea soacră, care s-a arătat încântată de el.

O fotografie recentă postată de Viviana Sposub pe rețelele de socializare a atras o serie de aprecieri, dar și de comentarii. În dreptul fotografiei, fosta concurentă de la ”Ferma” a transmis un mesaj din care se înțelege că George Burcea a cunoscut-o deja pe mama ei.

De asemenea, se pare că cei doi s-ar înțelege bine, având în vedere părerea bună pe care ar avea-o despre fostul partener al Andreei Bălan.

„Frumoși suntem (cel puțin așa a zis mama), de iubit… ne iubim, sănătoși să fim! La mulți ani”, a transmis Viviana Sposub.

La scurt timp postare, a urmat un val de comentarii pozitive la adresa cuplului: ‘Cel mai tare cuplu din România!’, ‘Parcă e și mai frumos Brucea de când e cu tine! Ce face iubirea din om!’, ‘Atât de mult vă completați! Un cuplu FRUMOS, sper să vă iubiți până la adânci bătrânețe!’, ‘La mulți ani, George! Mă bucur atât de mult că băiatul meu tot e CAPRICORN!”, sunt doar o parte dintre mesajele transmise de fani.

George Burcea și Viviana au făcut pasul cel mare

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o adevărată poveste de dragoste și iau totul pas cu pas. Cuplul a decis deja că e timpul ca fiecare dintre ei să își cunoască reciproc familiile.

Astfel, George și Viviana au plecat în Botoșani pentru a petrece sărbătorile de iarnă cu familiile lor. Prima întâlnire a fost cu Bianca, sora Vivianei și iubitul acesteia, iar din filmulețele postate pe rețelele de socializare, actorul pare să se fi integrat de minune în familia iubitei sale.

Nu a durat mult și a urmat vizita la bunica lui George Burcea. Actorul a postat o fotografie cu bunica Maria, alături de el și iubita sa.

„Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoti, 6 strãnepoti si nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca sã-i tinã umbrã la bãtrânete. Te iubim mult. Cu totii”, a transmis George Burcea.

By Valentina Drăgoi

Totul a început la 17 ani când am început facultatea de Psihosociologie. Mi-am dorit întotdeauna să le ofer celor din jur o claritate mai mare a lucrurilor care îi înconjoară, însă odată cu finalizarea studiilor mi-am dat seama că nu mă pot adresa unui număr atât de mare de persoane. Tocmai din acest motiv, am început programul de masterat din cadrul Facultății de Jurnalism, specializarea Managementul Instituțiilor Mass-media, loc unde am învățat cum să mă adresez unui număr mai mare de persoane și totodată cum să mă fac și auzită. Primul meu job a fost în cadrul publicației România Liberă, unde am lucrat în perioada programului de master timp de doi ani de zile. Aici m-am putut dezvolta, am putut scrie articole psihologice și nu numai. A fost ce mi-am dorit până la un momendat. A urmat apoi agenția de presă PS NEWS, iar în final am ajuns la Capital, un loc unde, spre deosebire de celelalte publicații pot fi abordate mai multe subiecte, de la mondene, lifestyle, până la politică și economică, lucru care mi-a lărgit orizonturile. Mă consider o persoană activă și dornică de noutate. Una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este Kiteboarding-ul, un sport care antrenează atât psihicul cât și fizicul, un sport care mă ajută să creez să mă inspir și de asemenea, îmi dă vibrația pozitivă de care am nevoie. Pe lângă sporturile acvatice, am o pasiune și pentru domeniul auto, motiv pentru care, cele mai multe vacanțe din copilărie le-am petrecut în atelierul tatălui meu, învățând și ajutându-l cu tot ce avea nevoie. Viața însă, mi-a pregătit alte surprize plăcute.