Presa a scris foarte mult despre Andreea Bălan şi Tiberiu Argint în ultima perioadă. Aflată în plin proces de divorţ cu George Burcea, artista pare să fi trecut repede peste despărţire şi să-şi fi găsit din nou fericirea în braţele lui Tiberiu.

Acesta este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint-Ionescu şi este manager de vânzări la o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Deşi ar fi apărut inclusiv informaţii cum că cei doi nu ar mai fi de fapt împreună, dar nu vor să recunoască pentru a-şi menţine publicitatea crescută, iată că ultimele fotografii postate de Andreea Bălan şi Tiberiu Argint pe Instagram par să arate că cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată împreună.

Aflaţi în vacanţă la mare, cei doi au postat sâmbătă pe conturile lor de socializare fotografii de pe aceeaşi ambarcaţiune, îndreptând arătătorul unul spre celălalt. În dreptul fotografiei sale, Andreea a trecut comentariul “Atenţie la tribord!!!”, în timp ce Tiberiu a scris “Atenţie la babord!!!”

Fotografiile celor doi au adunat imediat zeci de comentarii ale fanilor fericiţi să îi vadă împreună.