Smiley a reușit vineri seară să facă o gafă majoră, după ce a surprins-o pe iubita sa, Gina Pistol, într-o ipostază intimă și a imortalizat momentul fără să își dea seama. Mai mult, lăsându-se purtat de val, cântărețul a publicat imaginea scandaloase pe social media, fără să realizeze ce detalii apar în poză.

Totuși, la o distanță de câteva zeci de secunde, el și-a dat seama de gafa făcută și a șters postarea imediat. Totuși, imaginea cu prezentatoarea de la “Chefi la Cuțite”, într-o ipostază deochiată, a fost salvată și a apărut în presă, scrie cancan.ro.

Gina Pistol, fotografiată topless de Smiley

Azi-noapte, în timp ce Gina Pistol și Smiley se uitau la “Românii au talent”, cel mai probabil vedeta și-a alăptat fetița și nu s-a mai îmbrăcat. Celebrul cântăreț a luat telefonul și i-a făcut o poză iubitei sale care era topless. Ulterior, el a încărcat imaginea pe Instagram Stories, spre uimirea și șocul fanilor care au putut să o vadă fără restricții.

Fotografia a reușit să surprindă, cu toate că a fost ștearsă la mai puțin de un minut de la publicare.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, înainte să publice fotografia, Smiley a notat un mesaj și a pus un gif amuzant: “Family time și @romaniiautalent (n.r.: Timp cu familia și «Românii au talent»)”, respectiv “Golden buzzer”. Evident, gif-ul ales a avut legătură cu ipostaza în care și-a surprins partenera de viață.

Ieri, Gina Pistol a înregistrat unul dintre momentele în care a adormit-o pe a ei prințesă în brațe. Îndrăgita prezentatoare a devenit mămică pe 9 martie, o zi despre care a mărturisit de multe ori că nu o va uita niciodată. Vineri a avut loc o nouă ediție a emisiunii de la Pro TV Românii au talent, unde Smiley este prezentator, alături de Pavel Bartoș.