Mihai Bendeac și-a îndemnat fanii, într-o postare pe Facebook, să se uite la Pro TV. Și asta fix în timpul în care pe postul unde lucrează, Antena 1, era difuzată emisiunea în care el face parte din echipa de jurați, alături de Delia și Cheloo.

Reîncep curând repetiții pentru un nou spectacol. Astăzi, însă, mi-am propus să fac ceva ce n-am mai făcut de multă vreme. Să mă uit la TV. Pe PRO TV e un film de acțiune care mă ține în priză. Anunță-ți și tu prietenii! Cu toții ne uităm la filmul de pe Pro TV! Da?”, a scris Mihai Bendeac pe rețeaua de socializare.

Mihai Bendeac riscă astfel să intre într-un nou conflict cu șefii Antenei 1. Pe de altă postare, postarea actorului s-a bucurat de un real succes în mediul online iar comentariile fanilor săi au stârnit reacții de amuzament.

„Când bagă Pro Tv publicitate, potț să te duci 2 săptămâni în vacanță la arabi,” notează un internaut.

„Stiu pe cineva care se va uita la filmul de pe Pro, in fiecare sambata seara, mult timp de acum incolo,” susține un alt comentator, făcând aluzie la posibilitatea ca, în urma acestui scandal, Mihai Bendeac să-și piardă rolul din emisiunea IUmor.

 

 

Te-ar putea interesa și: