Mai precis, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, s-a prezentat în fața jurnaliștilor cu o nouă tunsoare. Aceasta a decis că este momentul să-și scuteze părul, așa că a adoptat o tunsoare bob, caracteristică Netei Sandu, prezentatoarea Horoscopului de la Pro TV, notează evz.ro.

La începutul carierei sale, pe vremea când prezenta știrile de la TVR, Gabriela Firea a mai fost tunsă scurt.

Gabriela Firea va face orice îi stă în putință pentru București

După ce a pierdut funcția de primar al Capitalei în fața lui Nicușor Dan, Gabriela Firea a declarat că va continua să facă tot ceea ce depinde de ea pentru bucureșteni din funcția de parlamentar.

„Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu ca domnul Nicuşor Dan, care aşa cum a chiulit din Consiliul General, aşa a chiulit şi în mandatul de parlamentar.

Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai sunt primari nu înseamnă că nu ne vom implica. Din contră ne vom implica mai mult”, a declarat Firea marţi, la sediul PSD.

Rezultatul final al alegerilor locale de la finalul lunii septembrie

Este de menționat că Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat luni, 5 octombrie, rezultatele finale ale alegerilor locale pentru Primăria Capitalei. Acestea au avut loc la finalul lunii septembrie, pe 27.

Potrivit Autorității Electorale Permanente (AEP), Nicușor Dan a fost ales primar general cu 282.631 voturi (42,81 procente), în timp ce Firea s-a clasat pe locul 2 în preferinţele bucureştenilor (250.690 de voturi – 37,97 procente).

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea