Acesta îi va urma lui Troy Javaher, care se va alătura echipei de Capital Markets din EMEA, în funcţia de director  al departamentului de investiţii din Europa Centrală şi de Est. Promovarea lui Troy Javaher urmează numirii actualului director al departamentului de Capital Markets din CEE- Tomasz Trzoslo, care va deveni noul managing director al biroului din Polonia din aprilie anul curent.

Gijs Klomp a lucrat  anterior  la CBRE Global Investors (fost ING Real Estate Investment Management), fiind stabilit în Praga, unde ocupa funcţia de manager de tranzacţii în CEE şi concomitent director al departamentului de asset management pentru portofoliul de proprietăţi din România. Acesta a pus bazele biroului CBRE Global Investors din România.

După 6 ani de conducere a biroului din Bucureşti şi o scurtă perioadă de tranziţie, Troy Javaher se va stabili în Praga, unde va prelua activităţile investiţionale transfrontaliere din CEE, unde Jones Lang LaSalle are birouri în 7 ţări (Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, România, Serbia şi Slovacia). Troy se va alătura echipei EMEA Capital Markets, condusă de Richard Bloxam din Londra.