Vedeta ProTV, Florin Călinescu, s-a decis să intre în politică, iar primul examen sunt alegerile locale de la finalul acestei luni. Totuși, actorul a primit o lovitură din interior. Nu se aștepta la așa ceva.

Florin Călinescu a fost păcălit?!

Florin Călinescu s-a înscris în lupta pentru Primăria Capitalei, dar ce se întâmplă la Constanța ridică mari semne de întrebare. Președintele Partidului Verde filiala Constanța este un filorus declarat.

Potrivit presei locale, Lucian Aiftincăi, este conform informațiilor și fotografiilor postate pe pagina personală de Facebook un mare iubitor al Rusiei și al lui Vladimir Putin. Din dragoste pentru ”mama Rusia” și-a botezat până și firmele cu nume rusești: Sputnik Imobiliare și Tunuguska Construcții.

“Pe lângă afacerile cu lifturi, imobiliare și iubirea pentru Vladimir Putin, Aiftincăi este, așa cum îi stă bine unui dezvoltator imobiliar, președinte al organizației municipale a Partidului Verde, condus de Florin Călinescu”, anunță dezvaluiri.ro.

O altă informație care poate i-a scăpat celebrului actor care a declarat recent că este în căutarea tinerilor pe care dorește să-i crească, dar și că Partidul Verde nu e nici de stânga, nu e nici de centru-stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD, este incredibilă.

Celebrul Aiftincăi este apropiat de interesele unei firme de casă a administrației PSD locale, condusă de patru ani de Decebal Făgădău. “Pentru că afacerile familiei Panait (dezvoltatori imobiliari – n.r.) merg foarte bine cu Făgădău primar, Panait, tatăl și fiul au hotărât să se implice în viața orașului și au devenit membri în Asociația pentru Salvarea Patrimoniului Cultural Dobrogea (ASPCD), care îl are ca președinte pe Lucian Aiftincăi.

Dincolo de salvarea patrimoniului, Cristian Gabriel Panait are mai multe legături de afaceri cu Aiftincăi și amândoi o joacă și politic (atenție dle Călinescu, s-ar putea să fie aranjamente de culise la Constanța ed care la fel să nu fi auzit).

“În luna martie, în plină criză COVID19, membrii ASPCD – adică Ilie Panait și fiul său, Cristian Gabriel Panait, Disan Expert, BBD Lift, Tunguska, MCF Construct, împreună cu cei de la Celco, au desfășurat acțiuni de dezinsecție prin oraș. Acțiunea se regăsește pe site-ul celor de la Celco. Dicolo de aspectul umanitar al acțiunii, aceasta arată legăturile strânse dintre cei de la CELCO, care au sponsorizat USR cu 200.000 de lei și construiesc și ei blocuri la limita urbanismului, Asociația lui Aifitincăi și Panait și candidatul USR la Primăria Constanța, Stelian Ion”, mai scrie dezvaluiri.ro.