Figurile de ceară ale prințului Harry și Meghan Markle au fost separate de cele ale familiei regale

Pentru a exemplifica plecarea prințului Harry și a lui Meghan Markle, muzeul Madame Tussauds din Londra a decis să separe figurile lor de ceară de cele ale familiei regale britanice. Aceste două exponate au fost duse în zona celebrităților de la Hollywood. Anunțul mutării lor a fost făcut chiar de muzeu, prin intermediul unui comunicat de presă.

”Harry şi Meghan se află acum într-o nouă zonă.  Madame Tussauds din Londra a mutat statueta prinţului Harry şi pe cea a lui Meghan Markle în zona Awards Party, recent inaugurată, pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore (fosta reşedinţă britanică a cuplului, Frogmore Cottage – n.r.) la Hollywood”, a precizat Madame Tussauds într-un comunicat.

Libertate după familia regală

Cei doi au părăsit familia regală și și-au construit noi cariere independete. ei au semnat contracte ca furnizori șu creatori de conținut pentru mai multe platforme media.

Prințul Harry a făcut noi declarații cu privire la cum se simte după ce a renunțat la îndatoririle regale, spunând că se simte mai relaxat.

”De când locuiesc aici, mă simt diferit, umerii îi ţin mai relaxaţi, merg cu capul sus şi la fel şi ea (Meghan – n.r.), putem merge dintr-un loc în altul simţindu-ne puţin mai liberi. Acum am şansa să-l plimb pe Archie în spatele bicicletei. Nu aş fi putut să fac acest lucru, altfel”, a mai spus Harry, potrivit Reuters.