Programul Genuine Maintenance este serviciul exclusiv al lui Ferrari ce acoperă nevoile fiecărui automobil în ceea ce priveşte manopera şi piesele de schimb pentru revizii timp de şapte ani. Acest serviciu se menţine chiar dacă în acest interval proprietarul maşinii se schimbă.

Această nouă iniţiativă continuă expansiunea de servicii oferite de Căluţul Cabrat clienţilor săi, menite să păstreze standardul de tehnologie şi performanţă al autoturismelor din familia Ferrari la cel mai înalt nivel.

În România, Forza Rossa, importatorul oficial şi exclusiv Ferrari, va oferi aceste noi servicii de after-sales viitorilor clienţi.

Anul 2010 a fost unul extrem de bun pentru Ferrari: numărul de automobile livrate reţelei de distribuţie a atins pragul de 6.573 de unităţi, un nivel ce reprezintă o creştere de cinci procente peste cel înregistrat în anul 2009 şi cea mai mare cifră de vânzări din istoria companiei.

Rezultatele se datorează succesului imens de care se bucură modelele din portofoliul companiei, dar în special Ferrari California şi Ferrari 458 Italia. Ediţia limitată Ferrari 599 GTO a avut de asemenea un succes imens, toate cele 599 de exemplare fiind vândute chiar înainte ca maşina să fie prezentată la Beijing Auto Show.

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/FkYzxSW5hn4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>