Intesa Sanpaolo Bank va închide până în 20 ianuarie unităţile de pe Calea Griviţei, Ştirbei Vodă  şi Calea Moşilor, conform surselor Capital. În zona Gării de Nord, luna aceasta, se va închide şi sucursala băncii comerciale Carpatica. 

Intesa San Paolo a avut anul trecut  pierderi de 29 milioane de euro, dar în primul trimestru al acestui an a înregistrat un profit de 3 milioane de euro.

Grupul Intesa Sanpaolo este prezent pe piaţa românească din 2008, prin intermediul băncii Intesa Sanpaolo România. Intesa Sanpaolo Bank are o reţea naţională de aproximativ 45 de unităţi, peste 600 de angajaţi şi active totale de peste 4 miliarde lei.

Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaționale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru peste 19 milioane de clienți. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrala și de Est, în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord, cu peste 1.300 de unități ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 țări din regiune.

 

Te-ar putea interesa și: