Tot în 2013, Euroweb România plănuieşte să îşi mărească echipa de angajaţi cu până la 20%. În acest moment Euroweb România are 85 de angajaţi.

„În ciuda climatului economic dificil, Euroweb a reuşit anul acesta să înregistreze o creştere organică de aproximativ 5%. Acest fapt a determinat compania mama să bugeteze pentru anul viitor investiţii de pâna la 12 milioane de euro. Dacă vom găsi proiecte interesante şi viabile, avem posibilitatea să investim chiar mai mult de atât. Principalul nostru obiectiv în viitorul apropiat este să oferim clienţilor nostri cele mai bune servicii din piaţa, iar pentru acest lucru suntem dispuşi să investim oricât este nevoie”, a declarat Stuart Evers, CEO România.

Creştere de 10% în 2013

Evers mai spune că piaţa românească de telecomunicaţii prezintă foarte multe provocări, atât datorită contextului economic, cât şi a profilului consumatorilor. “Spre exemplu, în România se practică cele mai scăzute tarife de internet din Europa. Cu toate acestea, dacă vom continua trendul din 2012, anul viitor ne aşteptăm să înregistrăm o creştere a businesului de până la 10%”,  declară Stuart Evers, CEO Euroweb România.

Euroweb Romania, unul dintre jucătorii importanţi ai pieţei de telecomunicaţii din România, furnizează soluţii de comunicaţii IP şi Internet destinate segmentului de afaceri, precum şi integrarea strategică a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP şi video-telefonie.

Începând cu anul 2010, acţionarul principal al Euroweb România este Turk Telekom.