Evenimente Abonamente Comunicate

#eucitesccapital

#eucitesccapital: Alexandru Holicov, fondator al platformei educaționale ”Adservio”

"”Pentru mine, capitalismul a fost o șansă. Mi-a oferit o altă perspectivă, libertatea de a visa, de a alege, de a intreprinde, dar și acces la informație, deschidere în orice domeniu, oportunitatea de a câștiga prin dezvoltarea unei idei, a propriei afaceri, pe o piață liberă, cu consumatori liberi, dar cu multă concurență. Însă concurența este bună, te impinge să devii din ce în ce mai bun, te șlefuiește. Pentru a putea fi eficienți, avem nevoie de proprietate privată, libertate și piețe libere. Acest capitalism, condamnat de unii, mi-a oferit oportunități diverse, m-a format ca antreprenor, dar și ca om, mi-a oferit o gamă variată de servicii și produse, posibilitatea de a vedea lumea și de a învăța de la cei cu experiență, deci cunoaștere nelimitată. Trebuie doar să vrei și să muncești pentru visul tău. Așa a luat naștere Adservio, de la o idee pusă în practică, într-un sol fertil, pe o piață liberă. Capitalismul ne oferă un mediu propice pentru dezvoltare. Acum, după 24 de ani de Capital(ism), întreaga echipă Adservio vă urează la cât mulți ani și la cât mai multe analize și investigații de calitate!”"

#eucitesccapital: Bogdan Hossu, fondator ”Wise Finance Solutions”

"”24 de ani de CAPITAL au însemnat pentru mine, în primul rând, să învăț, să mă informez, să studiez oamenii. Am crescut odată cu vârsta, dar CAPITAL a fost, rămâne și sper să fie în continuare o importantă sursă de informație, de împărtășire a experiențelor plăcute sau mai puțin plăcute, o sursă de previziune în domeniu. Urez succes în continuare revistei CAPITAL”."

#eucitesccapital: Niculae Duşu, preşedintele Celco

""Pentru domeniul nostru de activitate capitalismul a facilitat expansiune, diversificare, investiţii importante şi evoluţie occidentală“."

#eucitesccapital: Nicoleta Hrițcu, fondatoare a cofetăriilor ”Cuptorul Moldovencei”

"“De 24 de ani revista Capital e un partener de încredere al antreprenorilor români. Încă de când am luat decizia de a lansa propria afacere, am început să citesc cu regularitate Capital pentru a fi la curent cu trendurile din mediul de business și pentru a mă dezvolta ca antreprenor."

#eucitesccapital: Roxana Vișan, Director Orhideea Health & Spa

"Cred că înainte de orice însemnătate a termenului, capitalismul te provoacă să fii mai bun în fiecare zi, să reusești să te diferențiezi pe o piață extrem de comperitivă."

#eucitesccapital: Adrian Dumitrescu, managing partner QAZ Fashion

"Echilibrul ține mai mult de experiența fiecăruia, dar informația în mediul economic a fost și este asigurată de 24 de ani de publicația Capital, pentru care vreau să o felicit."

#eucitesccapital: Andrei Crețu, cofondator 7card

"”Vreau să felicit publicația Capital pentru profesionalismul de care a dat dovadă în toți acești ani, fiind o oglindă a economiei românești”."

#eucitesccapital: Vasile Andrei Vita, fondator al Vitacom Electronics

"Dacă îmi amintesc bine, Capital a fost prima revistă care s-a adresat oamenilor de afaceri și care continuă să fie un important suport pentru aceștia. Capital oferă informații exclusive, care rar au putut fi găsite în alte surse, în special în cei 24 de ani de până acum."

#eucitesccapital: Alexandru Bălțat, fondator Train Your Brain

"Îmi doresc ca atât administrația cât și sistemul bancar să susțină cu adevărat și nu doar în declarații o nouă generație, acum matură, și care poate pune fundația unui mediu în care să îți placă să faci afaceri și să deții una."

#eucitesccapital: Robert Brindley, director Școala Americană Internațională din București (AISB)

"Capitalismul înseamnă dezvoltare, experiență, răspundere și înțelegere. Bravo României și publicației Capital!”"

#eucitesccapital: Rareș Măcinică, Managing Director Lagermax AED Romania

"Revista Capital este pentru mine un reper atunci când vine vorba despre știri și analize din domeniul economic/financiar."

#eucitesccapital: Oana Iliescu, Managing Director DTZ Echinox

"Capital este pentru mine una dintre principalele surse de informare, încă de la începuturile carierei mele, în perioada 2001 - 2003."

#eucitesccapital: Marian Alecsiu, CEO și Co-fondator F64

"În capitalism am ajuns cunoscut, împreună cu partenera mea de business Daniela Becheru, prin magazinul F64. Totuși, înainte de capitalism, de comerț, a fost pasiunea pentru fotografie."

#eucitesccapital: Iulian Pădurariu, CEO Pony Car Sharing

"Capitalul s-a lansat chiar în perioada când făceam ASE-ul în București. Nu am cum să uit asta, mi-a marcat întreaga perioadă a studenției și o spun în sensul cel mai constructiv cu putință."

#eucitesccapital: Ionel Blănculescu, Global Resources Partnership

"Alături de Capital, am învățat ce este Capitalul, împreună cu Capital, am cîștigat Capital! La mulți și profitabili ani, Capital!"

#eucitesccapital: Mădălin Măncilă, Marketing and Development Manager Accent Travel and Events

"Felicit publicația Capital pentru că susține capitalism, dar și pe noi cei care am rămas și încercăm să construim în România. La mulți ani, Capital!"

#eucitesccapital: Marius Lăzărescu, General Manager Today's

"Sunteți revista de business pe care o citeam și colecționam acum 11 ani, când am fondat agenția Today's. Ne-ați fost de mare ajutor în momentele de început și ați rămas un punct de reper în piață! La mulți ani, Capital!"

#eucitesccapital: Mircea Ursache, vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară

"Mă alătur Campaniei „EucitescCapital” și, deși nu îmi este ușor, am să consemnez în câteva rânduri ce a însemnat pentru mine perioada celor 24 de ani de capitalism."

#eucitesccapital: George-Adrian Dincă, director general Registrul Auto Român

"Într-o lume în care informația economică este la putere, găsesc mai mult decât utilă o publicație atât de complexă din acest punct de vedere. “Capital” este un reper al zonei pe care o cuprinde."

#eucitesccapital: Traian Bădulescu, consultant turism

"Cred că mai am în colecţia mea de ziare şi reviste primele ediţii ale „Capital”. Deşi eram atunci adolescent, ştiam că sunt pasionat de comunicare şi că voi deveni jurnalist şi scriitor."

#eucitesccapital: Dragoș Horhocea, director general Agetur

"Cred că cel mai bine fenomenul capitalismului în România se poate observa în domeniul turismului, prin libertatea de a călători oriunde fără a fi supus constrângerilor."

#eucitesccapital: Dan Goicea, manager Cocktail Holidays

"Capitalismul ne-a oferit posibilitatea de a deschide propria firmă, inițial o agenţie de turism şi, odată cu trecerea anilor, de a deveni printre primii turoperatori de chartere, vacanţe exotice şi circuite."

#eucitesccapital: Elena M. Pavel, Manager de proiect Fonduri Europene

"Revista Capital este o publicatie de referinta pentru orice antreprenor sau viitor antreprenor."

#eucitesccapital: Adriana Cristea, administrator Arc Parc Industrial Dej

"Adriana Maria Cristea: Dragă redacție Capital, încep prin a vă adresa sincere felicitări pentru cei 24 de ani de muncă și prezență în scena mass-media românească și prin a vă mulțumi pentru numeroasele oportunități de colaborare cărora le-am dat curs de fiecare dată cu cea mai mare plăcere."

#eucitesccapital: Alin Burcea, CEO Paralela 45

"Alin Burcea: "Primii mei ani de capitalism au fost grei și interesanți deopotrivă, nu aveam experiență. Am înființat Paralela 45 în 1990, a fost a 354 companie mică din România, în regim capitalist.""

#eucitesccapital: Costin Borc, vicepremier și ministrul al Economiei

"Costin Borc: "Felicit echipa redacțională a revistei Capital pentru cei 24 de ani de prezentare a realităților economice românești în mod corect și profesionist.""

#eucitesccapital: Cristian Muntean, președinte ASSAI

"Cristian Muntean: "Pentru români, ultimii 24 de ani de ani, au fost echivalentul rătăcirii într-un labirint din care unii au ieșit bine, unii au ieșit fără speranță și încredere în destinul lor și al acestei țări, iar alții rătăcesc și acum""

#eucitesccapital: Ionuț Stanimir, director executiv Direcția de Comunicare BCR

"Ionuț Stanimir: "La mulți ani, Capital! Este un moment important, dar și de reflecție. Capital înseamnă știrile și analizele pertinente, care ne arată cum economia este și trebuie să fie parte din viața noastră a tuturor.""

#eucitesccapital: Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group Romania

"Dragoș Anastasiu: "Îi doresc revistei Capital să rămână același nume de referință în presa din România și peste 24 de ani, și să își păstreze poziția de lider, așa cum îi doresc și Grupului Eurolines""

#eucitesccapital: Gabriel Molnar, fondator Florăria Magnolia

"Gabriel Molnar: "Pentru mine întrebarea se potrivește cum nu se poate mai bine. La începuturile formării mele ca om de afaceri a stat la bază revista Capital și spun asta nu pentru a "peria" redactorii revistei ci e o realitate""

#eucitesccapital: Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group

"Javier Garcia del Valle: "Capital a reușit în 24 de ani să se mențină una dintre acele surse credibile care a informat corect despre ceea ce se întâmplă în țară, dar și în străinătate""

Pagina 1 din 2