Fostul lider al clanului Duduianu a subliniat că va spune ceva ce n-a auzit nimeni, nici măcar cei care lucrează la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București sau la Inspectoratul General al Poliției Române.

„O sa auziţi ce n-aţi auzit în viaţa voastră! Şi IGP, şi Capitala!”, spunea interlopul.

Care este motivul dezvăluirii

Nu este clar dacă interlopul a făcut-o pentru a avea mai multi urmăritori pe Facebook sau chiar avea de gând să dezvăluie un mare secret din lumea interlopă.

Trebuie menționat că în contextul morţii sale violente nu poate fi ignorată intenţia de a divulga un secret. Este bine cunoscut faptul că în lumea interlopă, cei care nu știu să țină un secret sunt pedepsiţi cu moartea, potrivit cancan.ro

Interlopul a transmis cele menționate într-un clip apărut pe YouTube, în care acesta se afla la o reuniune de familie.

Ce spun autoritățile

Conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 și s-a produs între mai multe persoane, în sectorul 6. Potrivit Poliției Capitalei, la fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost duși la spital. Unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, a murit, deoarece rănile erau mult prea grave. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul era Florin Mototolea, cunoscut drept Pian.

De asemenea, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Surse din anchetă transmit că Florin Mototolea ar fi fost omorât de membrul unui clan rival, pe o stradă din București. Scandalul ar fi pornit de la un joc de barbut iar principalul suspect este membrul clanului rival, poreclit Napi.

Conform celor spuse de Poliția Capitalei, a fost sesizat printr-un apel la 112 un conflict între mai multe persoane în Sectorul 6.

„Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.