„Acum câțiva ani am declarat că vom vinde pe eMAG chiar și mașini. La vremea aceea, a părut o declarație poate prea îndrăzneață, dar iată că această zi a sosit. Este o zi istorică pentru întreaga piață de comerț online, întrucât pe eMAG sunt listate primele autoturisme care vor fi vândute online în Romania”, declară Iulian Stanciu, Director General eMAG. 
eMAG stabilește această premieră alături de doi parteneri din industria auto. Clienții eMAG pot cumpăra modelul Dacia Logan 1.2 16V benzină, echipare Laureate cu sistem de navigație și cruise control la prețul de 7.999 de euro, Ford Focus 1.0 EcoBoost Trend cu pachet de iarnă la 10.999 de euro sau Mercedes–Benz Clasa E 220 CDI Avantgarde la 39.999 de euro. Cea mai mare reducere aplicată modelelor din oferta eMAG este de 12.600 de euro.

Mașina, cumpărată cu un click 
Mecanismul de cumpărare a unui autoturism pe site-ul eMAG este identic unei achiziții obișnuite. Clienții adaugă produsul în coș ca și în cazul oricărui alt produs. După lansarea comenzii, clienții plătesc un avans de 1.000 de lei, iar ulterior efectuării plății, vor fi contactați de un reprezentant al partenerilor eMAG care participă la promoție, pentru finalizarea comenzii.
„Vrem să demonstrăm că online este într-adevăr simplu, indiferent de categoria de produse. Autoturismele vor rămâne pe site până la data de 24 noiembrie, întrucât, dacă în ziua de Black Friday decizia de a-și cumpăra un laptop sau un frigider se poate lua în câteva minute, în cazul mașinilor ne așteptăm ca unii clienți să aibă nevoie de mai mult timp de gândire. Le vom oferi, astfel, posibilitatea de a cumpăra un autoturism și în timpul weekend-ului”, explică Iulian Stanciu.
Oferta eMAG de Black Friday
În ziua celor mai mari și mai multe reduceri din an, eMAG include în ofertă peste 250.000 de produse din categorii diverse: de la IT, mobile, foto, produse de îngrijire personală și cosmetice, până la cărţi, jucării, PetShop, produse pentru casă şi grădină.
Numai în această zi, clienții eMAG pot cumpăra tablete cu 100 de lei, frigidere cu 500 de lei, notebook-uri de 900 de lei, iPad-uri cu 1.000 de lei. „Dacă primele oferte ale zilei se epuizează, suntem pregătiți cu al doilea val de stocuri. Avem reduceri spectaculoase inclusiv la produsele premium. De pildă, găsiți doar astăzi televizor Smart 3D la un preț de 6.600 de lei, de la 10.000 de lei”, spune Iulian Stanciu.
În această zi, cărțile vor avea reduceri mari, de până la 90%, iar cei interesați pot cumpăra copiilor Lego cu discount de 40%.
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/FIdsUrifwDQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>