Elmec România, distribuitorul autorizat al brandului Nike în România, anunţă prelungirea contractului cu Nike până în anul 2012.

“Am reuşit să aducem brandul Nike în topul preferinţelor consumatorilor din România şi intenţionăm să investim în continuare în dezvoltarea reţelei de retail şi a celei de distribuţie pentru a ne consolida poziţia câştigată şi a ne creşte cota de piaţă”, a declarat Cristian Beznoska, CEO Elmec România.

Reţeaua de retail Nike număra în acest moment 24 de magazine exclusive şi 3 magazine de tip outlet, cel mai recent magazin Nike fiind inaugurat la sfârsitul lunii octombrie în AFI Palace Cotroceni pe o suprafaţă de aproximativ 280 mp.

În afara reţelei proprii de distribuţie, Elmec România comercializează produse Nike prin intermediul a peste 50 de retaileri de articole sportive din România.

Elmec România se implică activ şi în sportul de performanţă din România şi are în derulare parteneriate tradiţionale cu Liga Profesionistă de Fotbal  şi cu mai multe echipe româneşti de fotbal, ca FC Steaua Bucureşti şi FC Dinamo Bucureşti. Totodată din acest an a încheiat un contract de sponsorizare cu Federaţia Română de Baschet.

Compania Elmec România este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa autohtonă de fashion şi sport si deţine în acest moment, 53 de magazine monobrand şi multibrand şi centrul de sănătate WellnessClub din Plaza România.