În urma semnării parteneriatului, ELKOTech va distribui produse Dell adresate atât segmentului consumer, cât şi enterprise şi al IMM-urilor, incluzând notebook-uri, desktop PC-uri, servere, imprimante, soluţii de stocare, staţii de lucru şi periferice. Produsele se adresează companiilor şi utilizatorilor care au nevoie de soluţii performante de foarte bună calitate.
„ELKOTech este unul dintre cei mai importanţi distribuitori din România şi sperăm la o cooperare solidă şi la rezultate bune. Acest nou acord este o confirmare a angajamentului nostru faţă de parteneri”, a declarat Dragoş Mateescu, Director Regional pentru South Emerging Europe, Dell EM-EMEA.
“Semnarea parteneriatului de distribuţie cu Dell face parte din strategia de extindere a portofoliului ELKOTech cu produse ale unor companii de prestigiu. Compania Dell a demonstrat de-a lungul timpului că oferă produse de calitate, în linie cu cerinţele clienţilor noştri, iar acest lucru aduce plus valoare acestui parteneriat”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.
Dell se află în topul producătorilor de PC-uri la nivel mondial, având o experienţă de aproape 30 de ani. Compania oferă soluţii complete destinate segmentului consumer, IMM-urilor şi companiilor mari, soluţii care să îi ajute să facă şi să obţină mai mult zi de zi. În 2012, compania a avut rezultate financiare record, obţinând un venit de 62,1 miliarde de dolari.