Potrivit ultimelor informații tatăl Mădălinei Manole a fost infectat recent cu noul coronavirus, iar în aceste momente, este internat în spital. Situația este destul de gravă, iar tatăl îndrăgitei vedete se luptă între viață și moarte la secția de Terapie Intensivă.

Potrivit Antena 3, Ion Manole s-a infectat în urmă cu câteva zile, dar starea lui de sănătate s-a înrăutățit abia recent. Din acest motiv, a fost internat la Spitalul Județean din Prahova și trimis la ATI.

”Tata are COVID în formă gravă. Dar e puternic. Nu mor caii când vor câinii”, a anunțat Marian Manole

”Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibe grijă de tata! Ca el să mai rămână aici,pe pământ! Dacă tata nu va rezista, asta i-a fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fii împreună, acolo sus! Dar tata e puternic! Toată viața lui a fost un luptător”, a adăugat Marian Manole.

În ceea ce privește stare de sănătate a bărbatului, medicii susțin că aceasta este stabilă, dar bărbatul are nevoie cât mai repede de un ventilator mecanic, care să-l ajute să respire.

Blestemul familiei Manole

Ghinioanele se țin în lanț în familia artistei. În anul 2010 aceasta a încetat din viață chiar de ziua ei. La 7 ani după ce fata ei s-a sinucis, mama artistei a încetat și ea din viață.

Patru ani mai târziu, în anul 2014, Ion Manole a suferit un accident vascular și nu se mai putea deplasa singur. În urma acelui eveniment, el nici nu a mai putut vorbi.

„Mi-au spus că am făcut bine că am chemat salvarea pentru că au putut să intervină imediat şi că sunt destule şanse de recuperare.

Am un organism destul de puternic, în interior. Dimineaţa când m-am trezit am chemat salvarea. Zbaterea asta a mea, undeva accentuează ceva în organismul ăsta.

Seara pe răcoare ies afară şi fac câteva ture pe trotuar sprijinit de fiul meu şi de doamna mea. Trebuie să fac mişcare. Trebuie să mă feresc de căldură, de emoţii”, spunea tatăl Mădălinei Manole la acea vreme.