Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a postat pe contul său de Instagram un video alături de mama ei prin care au dorit să clarifice ultimele informații apărute cu privire la reacția părinților atunci când au aflat de relația dintre ea și fostul lider al PSD.

Mama Irinei a vorbit ironic, iar atitudinea acesteia a fost total nepăsătoare, sau cel puțin așa se poate observa din video-ul publicat de iubita lui Dragnea.

„Mami, ai fost șocată cănd ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?”, a întrebat-o Irina Tănase pe mama sa.

„Ooo da. Am rămas șocată până în ziua de azi”, a răspuns mama sa ironic.

Iubita lui Dragnea a întrebat-o pe mama sa și despre diferența de vârsă dintre fostul lider al PSD și tatăl acesteia.

„Mami, Liviu este mai mare în vârstă decât tata, da?”, a întrebat Irina.

„Cu cel putin 30 de ani. Cred că nici nu exista (n.r. tatăl) când te-a conceput”, a răspuns mama sa.

Cele două s-au amuzat pe cinste în video-ul postat de Irina Tănase, iar aceasta a transmis și un mesaj celor care sunt interesați de relația sa cu fostul lider al PSD.

„Dacă mai aveți întrebări și surse dinastea, mama e deschisă să vă răspundă. Nu e problemă, stați liniștiți”, a încheiat Irina Tănase.

Părinții Irinei sunt sau nu de acord cu relației fiicei lor?

De fapt, Irina și mama sa au făcut acest video ca răspuns la ceea ce s-a vehiculat în spațiul public. Mai exact, reamintim că anumite surse au declarat pentru impact.ro că părinții Irinei Tănase au rămas fără cuvinte în momentul în care au aflat că fiica lor are o relație cu fostul lider al PSD și s-au opus categoric.

„Nu au fost deloc de acord. Tatăl Irinei este mai mic decât domnul Dragnea, care are 57 de ani. Ce părinte ar fi de acord că față lor să umble cu o persoană cu 30 de ani mai mare? În timp, au înțeles că nu au ce face, că nu este alegerea lor. Dar nu au sufletul împăcat”, au declarat surse anonime pentru Impact.ro.