Click pentru mărire

De asemenea, la venituri, lipseşte peste un miliard de lei, însemnând fondul de stimulente, după cum se poate vedea în captura de mai jos.

Execuţia bugetului a fost dată publicităţii în această formă, fără totalul veniturilor şi cheltuielilor reale, în urmă cu circa trei luni. În mod ironic, comentariile angajaţilor din Finanţe, prin care sunt precizate sumele reale, care nu sunt pentru ochii publicului, nu au fost încă şterse de pe site în acest răstimp.

Link-ul cu execuţia bugetară pentru anul trecut este: http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/buget/executii/bgc_decembrie2013.xls

UPDATE Ministerul de Finanţe susţine, într-un comunicat, că este vorba de o eroare tehnică

"Începând cu anul 2013, Ministerul Finanţelor Publice, conform Planului naţional de acţiune pentru implementarea angajamentelor asumate prin Parteneriatul pentru o Guvernare Deschisă, a procedat la publicarea pe site a datelor în format deschis (Word, Excel etc). În acest context, a fost publicată pe site-ul MFP execuţia bugetară în format Excel, aferentă perioadei 1 ianuarie-31 decembrie 2013. Din cauza faptului că prelucrarea în Excel a execuţiei bugetare a fost realizată pe structura unui document mai vechi, dintr-o eroare tehnică,  au fost preluate comentarii din fişierele din anii anteriori. Facem precizarea că cifrele din comentarii nu sunt aferente şi nu se regăsesc în execuţia bugetară aferentă anului 2013", se arată în comunicat.