Platforma MobilTeam urmăreşte să creeze reţele de socializare şi informare în trafic şi cuprinde trei 3 aplicaţii interdependente: Trafic Team, aplicaţie de comunicare, alertare şi informare în traficul extraurban, Urban Team, o aplicaţie de comunicare urbană, informaţii, marketing şi alerte cu privire la situaţiile de urgenţă şi Prefer, o aplicaţie de sondare a opiniei publice, scrie iDevice.ro.

Pe scurt, prin intermediul canalelor locale şi naţionale furnizate de Mobil Team România, şoferul poate afla rapid dacă în zonă există radare, dacă traficul este aglomerat, dacă s-au produs accidente ş.a.m.d.

Iată cum funcţionează:<iframe src="https://www.youtube.com/embed/WJBzFgg2jkE" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>

NORC este singura aplicatie mobilă de panorame stradale compatibilă cu iOS6, disponibilă în acest moment, cu ajutorul căreia utilizatorii de dispozitive Apple pot naviga prin intermediul panoramelor stradale în principalele oraşe din şase ţări din Europa Centrală şi de Est: Austria, Republica Cehă, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria.
 
Şoferul şi pietonul pot vedea cum arată strada pe care se află sau cea pe care trebuie să ajungă, pot căuta o adresă anume şi să o vadă în timp real.

Aplicatia NORC încarcă panoramele din fiecare oraş disponibil prin intermediul internetului, fiind necesară o conexiune de date (mobilă sau tip wi-fi) pentru a o folosi.
 
Aplicaţia Norc este disponibilă în engleză, germană şi română şi este compatibilă cu toate smartphone-urile iPhone, cu tabletele iPad precum şi cu dispozitivele iPod Touch.