Doliu uriaș în România. A murit azi după nouă zile de agonie. Toți îl știu de la Românii au talent

Doliu imens în lumea muzicii. Un superîndrăgit cântăreț român a încetat din viață. E vorba de Lulu Pascu, muzicant cunoscut pe Valea Buzăului, accidentat de mașină în urmă cu nouă zile în centrul orașului Nehoiu. Medicii de la Spitalul Brașov, acolo unde era internat bărbatul, au lupta până în ultima secundă pentru a-i salva viața.

Lulu Pascu, cunoscut după ce a participat la două ediții ale emisiunii Românii au talent, primind de fiecare dată patru de Da, era în comă profundă și se zbătea între viață și moarte. Accidentul s-a produs în fatidica seară de 29 decembrie. Se pare că bărbatul se deplasa pe carosabil dinspre piața Nehoiu în momentul în care a ajuns în fața unei mașini ce se deplasa regulamentar și care vira la dreapta înspre catedrală. Șoferul nu a mai putut evita impactul.

Conducătorul auto a fost testat alcoolcopic, rezultatul fiind negativ. Bărbatul este șef de serviciu la ANAF Nehoiu, iar oamenii au despre el doar cuvinte de laudă: „Un om ponderat, care nu consumă alcool și care duce o viață echilibrată. A trecut prin două operații grele și vă dați seama ce înseamnă pentru el un astfel de șoc. După ce s-a întâmplat nenorocirea a rămas blocat, era în stare de șoc”, a povestit o cunoscută, notează Reporterbuzoian.ro.

Potrivit sursei citate, Lulu Pascu devenise cunoscut după ce a participat la emisiunea „Românii au talent”, alături de Titu Vânătoru din Siriu. Fiul său, Marian Gabriel Pascu, a scris pe Facebook anunțul care i-a cutremurat pe toți.

Doliu uriaș în România. A murit azi după nouă zile de agonie. Toți îl știu de la Românii au talent

A pierdut lupta pentru viață

”Cu regret în suflet țin să vă anunț că astăzi, tatăl meu și bunul vostru prieten, Lulu Pascu a pierdut lupta pentru viață. ”, a scris fiul acestuia.

Imediat, cei care l-au cunoscut au reacționat la aflarea veștii.

“Dumnezeu să-l ierte 🙏 și să-l odihnească în pace 🙏 îmi pare nespus de rău 😰 speram din tot sufletul să avem vesti bune și să-și revină … din păcate s-a dus de printre noi … Condoleanțe familiei”, a scris unul dintre ei, în timp ce un altul a avut o reacție dureroasă: “Dumnezeu sa-l ierte!! Aș fi vrut să-l mai ascult măcar o data!!”

Doliu uriaș în România. A murit azi după nouă zile de agonie. Toți îl știu de la Românii au talent