Este doliu mare în lumea presei. Fostul jurnalist Cătălin Creangă s-a stins din viață, în această dimineață. Cătălin Creangă a murit pe patul spitalului, la vârsta de 50 de ani. El ar fi fost răspus de pancreatită.

Cătălin și-a început cariera de jurnalist la începutul anilor ’90 și a lucrat la mai multe ziare locale.

Informația despre decesul său a fost oferit chiar de către foștii colegi ai lui Călin Creangă.

“Ne-a părăsit astăzi colegul nostru Cătălin Creangă de la Monitorul Expres. A plecat discret, așa cum i-a plăcut să trăiască. Și tare i-a plăcut să trăiască. A făcut frontul anilor 90 de presa bună și nebună, în redacțiile Alternativa, Observatorul, TEX și BZB. A fost dintru început în echipa care a adus pe lume Monitorul de Brașov. A părăsit ziarul scris, dar a rămas în presă până la capăt. Prea grabnic capăt. Cătălin Creangă avea doar 50 de ani, împliniți în 25 octombrie. Rămas bun, Cătă Creangă!”, au scris colegi săi de la monitorfg.ro.

(sursa foto: monitorfg.ro)

Veste tragică aflată astăzi

Tot astăzi a mai fost anunțată o veste tragică. Asociaţia Tenismenilor Profesionişti (ATP) a anunțat că antrenorul australian de tenis Bob Brett, care l-a pregătit pe fostul star german Boris Becker, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 67 ani. Potrivit sursei citate, acesta a pierdut lupta cu cancerul. De menționat este faptul că, Brett a fost antrenorul lui Becker din noiembrie 1987 şi până în ianuarie 1991, o perioadă pe parcursul căreia jucătorul german a reuşit cel mai bun sezon al său, pe parcursul căruia a câştigat două titluri de Mare Şlem, la Wimbledon şi US Open, ambele în 1989.

În total, cei doi au cucerit împreună 18 titluri în circuitul profesionist.

De asemenea, pe lângă Boris Becker, Bob Brett a mai pregătit şi alţi câştigători de Grand Slam, precum sud-africanul Johan Kriek, croatul Goran Ivanisevic şi, mai recent, pe compatriotul acestuia Marin Cilic.