Divorțul momentului. Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță, a divorțat de soțul ei după o căsnicie de zece ani. Totul s-a întâmplat în mare secret, iar aceasta are de gând să își refacă viața în cel mai scurt timp.

Amintim faptul că cei doi au trei copii, iar problemele în relația de cuplu au apărut de mai mult timp. În ceea ce privește custodia acestora, ea va rămâne comună, domicilul copiilor finid la mamă.

Potrivit wowbiz.ro, divorțul a avut deja loc, iar judecătorii au stabilit încheierea căsătoriei dintre Ramona și Ion din culpă comună. Soțul Ramonei este stabilit de mai mult timp în Marea Britanie, iar în acest context, cei copii vor avea domiciliul la mama lor, chiar dacă au custodie comună.

Ramona Manole a fost cea care a cerut divorțul, iar procesul a început încă din 2017. Un an mai târziu, în 2018, instanța a admis acțiunea ei și a dispus desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a soțului.

Sursa citată precizează că Ion, soțul Ramonei nu a cedat atât de ușor. A făcut apel și a câștigat, iar procesul s-a rejudecat în vara anului trecut, după trei ani de când a început.

Ramona de la Clejani a divorțat 

Amintim faptul că nu este prima oară când cei doi fac acest pas. În 2015, Ramona de la Clejani anunța că vrea să se despartă de soțul ei pentru că aceasta nu este deloc interesat de familie cu atât mai puțin de copiii săi.

„Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi.

El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii. Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp”, spunea aceasta.

Totodată, ea mai preciza că dacă își va găsi un nou partener de viață, aceasta va trebui să o înțeleagă că mai are trei copii.

„Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”, a declarat Ramona de la Clejani în 2015, pentru sursa citată mai sus.