„Nu trebuie să ne bucurăm de faptul că o dată pe sezon dezvoltatorii înţeleg importanţa unui târg imobiliar şi se apropie de cumpărători prin oferte imbatabile. Peste o lună, stocul subţire de locuinţe noi va fi şi mai mic. Trebuie să ne îngrijoreze faptul că în ultimii trei ani nu s-a mai construit niciun proiect de anvergură, iar stocul nu se înnoieşte. Vom ajunge să ne bucurăm de preţuri mici la apartamente învechite, iar cei care cântă prohodul dezvoltatorilor imobiliri vor fi fericiţi: nu vom mai avea locuinţe noi la preţuri adaptate la nevoile pieţei, ci vom avea locuinţe vechi la preţuri pe care cumpărătorul le poate oferi“, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Acesta mai spune că asistăm la scăderi de preţuri de până la 50%, iar printre ofertele a şapte expozanţi de la târg se regăsesc locuinţe cu preţuri de sub 30.000 de euro. Organizatorii evenimentului au anunţat că vor pune la dispoziţia vizitatorilor, în zilele de sâmbătă şi duminică, un microbuz care va face un tur gratuit al ansamblurilor rezidenţiale expuse la târg.

Prima persoană care va achiziţiona o locuinţă în cadrul tIMOn va primi ca bonus o baie complet amenajată din colecţia Elements a producătorului Kai Ceramics. Producătorul va oferi suport şi pentru ambientarea spaţiului destinat băii, iar designerul companiei poate realiza o simulare la cererea clientului.

Citiţi şi Vezi cum arată "casa pe care ţi-o construieşti cu prietenii" la 15.000 euro