Diana Şoşoacă lovește din nou! Senatoarea AUR a vorbit la DNA despre scandalul spitalelor din Sectorul 1.

„Aşa ne trebuie atunci când votăm astfel de oameni. Poate că are cetăţenia română, dar la felul în care se comportă, eu nu pot să o consider un cetăţean român. Avem spitale care iau foc, oameni care mor carbonizaţi, şi noi luăm banii de la spitalul de arşi”, a transmis Şoşoacă.

Diana Şoşoacă lovește din nou

„Încep şcolile şi noi luăm banii de la Spitalul Grigore Alexandrescu”, a spus senatoara AUR după ce Clotilde Armand a decis să oprească finanţarea a patru mari spitale din Sectorul 1.

De asemenea, atacul lansat de Diana Şoşoacă nu s-a oprit aici. Aceasta a continuat printr-o serie de replici acide la adresa Clotildei Armand.

„Tu în acest moment periclitezi starea de sănătate a acestor copii, a profesorilor, ş.a.m.d. Tu iei banii şi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acolo unde există şi testul COVID, acolo unde se duc toate urgenţele importante din Capitală.

Apoi, te duci la Oftalmologie. Ori vrei să pedepseşti Spitalul de Oftalmologie pentru a atitudinea pe care a avut-o fosta doamnă director Monica Pop, care este şef de secţie acum, ori ţi se pare insignifiantă activitatea acestui spital, singurul spital de Oftalmologie deschis 24 din 24”, a transmis Şoşoacă.

Șoșoacă dinamitează partidul AUR

Sunt probleme mari în AUR din cauza diferendelor dintre Diana Şoşoacă şi copreşedintele partidului, George Simion. Totul a devenit vizibil după incendiul de la Spitalul ”Matei Balș”.

Cei doi au ales să apară public separat, atât în intervențiile televizate, cât și în manifestațiile la care participă împotriva actualului guvern. Diana Șoșoacă este probabil cea mai vocală apariție din AUR, partid pe care îl conduce însă George Simion, împreună cu celălalt co-președinte, Claudiu Târziu.

Culmea, Diana Șoșoacă nu se numără printre fondatorii AUR, ci este membră în Partidul Neamul Românesc, fondat de Ninel Peia. Aceasta a intrat în Parlament candidând pe listele AUR în urma unui protocol de colaborare semnat între Partidul Neamul Românesc și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

În ziua incendiului, Diana Șoșoacă a mers singură la ”Matei Balș”, unde a insistat să intre în spital, invocând statutul de parlamentar. Senatoarea i-a îndepmnat pe oameni să iasă în stradă  şi să vină la ”Matei Balș”, să ceară explicații pentru incendiu.

George Simion a organizat și el un protest sâmbătă, dar în fața Ministerului Sănătății, manifestație la care Diana Șoșoacă nu i s-a alăturat.

Duminică cei doi au ales să protesteze din nou separat. George Simion a fost prezent în fața Ministerului Sănătății, împreună cu alți șapte parlamentari AUR, pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu, iar Diana Șoșoacă nu se afla printre ei.

Senatoarea a venit în fața Ministerului Sănătății abia mai târziu, spre seară, împreună cu câțiva zeci de oameni, și a încercat să intre în clădirea ministerului pentru a discuta cu ministrul.

Sursă foto: Inquam Photos / Eduard Vînătoru