Marcel Ciolacu, liderul social-democrat, a vorbit, marți, într-un interviu, despre o eventuală intrare a Dianei Șoșoacă, dată afară din AUR, în PSD. Președintele partidului, Marcel Ciolacu, a fost întrebat despre o eventuală cooptare a senatoarei independente Diana Șoșoacă în PSD. Acesta a recunoscut că nu a existat o astfel de discuție, însă a atras atenția că nu a văzut „derapaje” ale Dianei Șoșoacă.

Marcel Ciolacu, despre intrarea Dianei Șoșoacă în PSD

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția.”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu la DC News.

Diana Șoșoacă este senator independent după ce a fost dată afară din grupul AUR.

Șoșoacă, dată afară din AUR

„Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, anunța partidul, la începutul lunii februarie.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost exclusă în februarie din grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor, după un moment petrecut în Parlament, în care susținea că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”. Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul să fie tăiat în timp ce vorbea senatoarea, drept urmare Diana Șoșoacă l-a acuzat pe acesta de „misoginism sau politically correct”.

Recent, senatoarea a spus că o vedetă de la TVR n-a mai prins emisiuni live după o critică la adresa lui Dragnea. Mai mult chiar, senatoarea a dezvăluit că anumite pasaje neplăcute pentru PSD erau eliminate la montaj.

Dezvălurile lui Șoșoacă o vizează direct pe Marina Almășan. Cunoscuta realizatoare de la TVR n-a mai făcut emisiuni live. În plus, înregistrările erau „periate” la montaj de criticile la adresa lui Dragnea și Dăncilă. Aceste comentarii au fost făcute de Diana Șoșoacă marți, la postul de radio Gold FM, conform Aktual 24.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea