Diana Șoșoacă a răbufnit. Ce a spus de președintele Iohannis

Diana Șoșoacă este foarte bine cunoscută pentru stilul ei, însă de această dată, senatoarea a întrecut orice măsură. Într-un video postat pe contul personal de TikTok, fosta membră AUR a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, dar și la adresa partidelor care conduc România.

Mai exact, Șoșoacă susține că politicienii sunt noște simple slugi care se află în slujba poporului român și ar trebui să se comporte ca atare. Totodată, ea a mai adăugat că salariile parlamentarilor sau ale guvernanților sunt asigurate de statul român.

„Bă Iohannis, nu e nici Guvernul tău, nici Parlamentul tău, nici tu măcar nu ești președintele tău. Nu e poporul tău și nu e țara ta băi. E țara și poporul nostru. Iar tu ești o slugă. Voi toți din Parlament și Guvern sunteți slugile poporului români, plătiți din bani publici. Să vă intre bine în cap, slugi, asta să țineți minte!”, a răbufnit Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa președintelui

La scurt timp după, videoclipul încărcat pe Tiktok a strâns peste 5000 de aprecieri și aproape 1000 de comentarii, majoritatea dintre internauți fiind de acord cu Diana Șoșoacă.

„Felicitări! Câți dintre politicieni au curajul aceasta. Au vândut ce nu au avut”, „Ar fi bine să vă audă, că bile le ziceți! Bravo doamnă! Respect”, „Felicitări din toată inima, gingașă și deșteaptă foc! Ești tare de tot”, „Corect, este o marionetă condusă de UE” sunt doar câteva dintre comentariile care o susțin pe Diana Șoșoacă.

Deși marea majoritatea. au fost de acord cu ideile senatoarei, au existat și internauți nemulțumiți de declarațiile ei.

„Alo, și-ai luat medicamentele?”, „Doamne ferește, Floricica Dansatoarea”, „Degeaba domana avocat, aici nu vă ascultă nimeni”, au scris cei care sunt în dezacord cu senatoarea.

De menționat este faptul că, atacul la adresa lui Klaus Iohannis vine în contextul în care Diana Șoșoacă a avut o reacție nervoasă în Parlament în momentul în care bugetul era dezbătut.

„Doamna Turcan încheie protocol cu reprezentanții minerilor care are trei infracțiuni. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveți. Opriți starea de urgență cum a făcut Cehia și vedeți că o să meargă România mai bine.

Domnule Ciolacu vă aștept la manifestația din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască. În ceea ce privește acest buget mă gândeam de ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații”, a răbufnit Diana Șoșoacă.