Antena Group a rămas fără șef după plecarea lui George Ureche, cel care a condus televiziunea timp de un an, din februarie 2018. Potrivit paginademedia, Ureche a revenit, din luna februarie, la compania de audit Pricewaterhouse Cooper (PwC) ca lider al echipei M&A, anunță reprezentanții PwC.

El revine, astfel, acolo de unde a plecat în urmă cu un an. George Ureche a fost numit la conducerea Antena Group în februarie 2018, după o experiență de șapte ani în PwC și alți 10 în industria de media, în grupul MediaPro. Luca Martini, lider de Servicii de Consultanță pentru Management, PwC România a declarat că „George este parte a familiei PwC, iar revenirea sa în cadrul firmei a fost alegerea naturală. Împreună cu el, sunt convins că PwC are cea mai bună echipă de tranzacții din România, un fel de one-stop-shop pentru companiile interesate de fuziuni și achiziții, abordând tranzacțiile din toate unghiurile posibile – de la corporate finance, la servicii de tranzacții și analize due-dilligence, dar și având în vedere implicațiile fiscale și juridice ale acestor operațiuni.”.

La rândul său, George Ureche, lider de Tranzacții, PwC România a spus că: „Am activitatea de consultanță în ADN-ul meu profesional, iar întoarcerea în cadrul PwC înseamnă într-un fel revenirea acasă. PwC are o echipă excelentă de profesioniști de tranzacții, care combină o vastă expertiză tehnică cu o cunoaștere în profunzime a diferitelor sectoare economice și o înțelegere a contextului de afaceri din România”. George Ureche are un doctorat în Statistică (Academia Română) și un MBA în cadrul Telfer School of Management și Academiei de Studii Economice din București.

Te-ar putea interesa și: