Lumea întreaga a rămas uluită atunci când unul dintre cele mai bogate cupluri din lume, format din Bill şi Melinda Gates, a anunţat că va ajunge la divorţ.

Cei doi nu au oferit prea multe detalii în declaraţia lor oficială, precizând că vor lucra în continuare împreună în cadrul fundaţiei pe care au creat-o, însă nu vor mai putea continua drept un cuplu.

Iată însă că ies acum la iveală detalii mai puţin cunoscute ale căsniciei lui Bill Gates, care ar putea lămuri, poate, o parte din mister.

Relaţie foarte apropiată cu fosta iubită, pe toată durata căsniciei

Se pare că pe toată durata căsniciei cu Melinda, Bill Gates a rămas foarte apropiat de fosta sa iubită, Ann Winblad. Relaţia lor bizară însemna chiar că miliardarul pleca într-un weekend prelungit, doar împreună cu Ann Winblad, în destinaţii precum Indonezia sau Germania.

Nu se ştie exact cum a reacţionat Melinda Gates de-a lungul timpului în aceste momente, însă ea a fost nevoită să accepte de la început influenţa fostei iubite asupra lui Bill Gates. El chiar i-a cerut aprobarea lui Ann înainte de a o lua de soţie pe Melinda, scrie okmagazine.ro.

Apropiaţii spun că Bill Gates are o relaţie de prietenie foarte specială cu Ann Winblad. După despărţirea de fondatorul Microsoft, aceasta s-a căsătorit cu Alex Kline, fratele actorului Kevin Kline.

Ann Winblad

“Am păstrat prietenia, împărtăşindu-ne constant gândurile despre lume şi despre noi înşine”

Bill Gates povestea, într-un interviu acordat acum aproape 25 de ani pentru revista Time, că el şi Ann Winblad sunt uniţi de pasiunea pentru biotehnologie. Chiar el a recunoscut atunci că a întrebat-o pe fosta sa iubită dacă ar trebui să se însoare.

“În timp ce am reflectat la acest pas, am sunat-o pe Ann şi i-am cerut aprobarea de a mă însura cu Melinda”, a declarat atunci Bill Gates.

MIliardarul a cunoscut-o pe Ann Winblad la o conferinţă IT, iar cei doi şi-au început relaţia în anul 1984.

“Am păstrat prietenia, împărtăşindu-ne constant gândurile despre lume şi despre noi înşine. Şi ne minunăm cum ne-am început aventura într-o industrie puţin cunoscută şi am ajuns în centrul unui univers fascinant”, declara şi Ann Winblad.

Aceasta, ajunsă acum la vârstă de 70 de ani, este o femeie de afaceri împlinită, deşi averea sa nu se poate compara cu cea a lui Bill Gates (65 de ani). Ann fost consultant pentru IBM şi pentru Microsoft, a fondat compania de software Hummer Winblad, iar averea sa este estimată la circa 15 milioane de dolari.

Sursă foto: Dreamstime