Denise Rifai, cerută în căsătorie? Prezentatoarea a spus clar

Prezentatoarea de la „40 de întrebări cu Denise Rifai” a recunoscut pentru okmagazine.ro că a fost cerută în căsătorie, însă nu știe dacă va merge vreodată până la capăt.

„Am fost cerută în căsătorie la viața mea. Nu sunt căsătorită și nu știu dacă mă voi căsători vreodată”, a declarat Denise Rifai pentru sursa menționată.

Își dorește foarte mult să aibă copii

De asemenea, aceasta a punctat că își dorește foarte mult să aibă copii, însă va lua această decizie când „va exista un partener cu care să pot crește un copil echilibrat.”

„Îmi doresc foarte mult să am copii, însă îi voi avea când va exista un partener cu care să pot crește un copil echilibrat. El are nevoie de ambii părinți și când aduci pe lume o ființă trebuie să fii într-un cuplu solid, să te cunoști cu omul de lângă tine, astfel încât să îi oferi o educație bună, dar și un mediu frumos în care să crească.

Dacă nu voi cunoaște un astfel de bărbat, nu voi face niciodată copii și nu este nicio problemă, nu mă grăbesc”, a explicat aceasta.

Secretul din viața lui Denise Rifai

Amintim că Denise Rifai a mărturisit anterior că ea crede în „instituţia căsătoriei” și i se pare ceva „frumos, nobil”.

„Cred că au fost întotdeauna cupluri care nu funcţionau ideal. Sunt oameni care stau împreună din obişnuinţă sau din alte considerente. Eu cred în instituţia căsătoriei, mi se pare ceva frumos, nobil. Sunt o femeie deschisă la minte şi viaţa mea va fi exact aşa cum se va aşeza.

Tot ceea ce îmi doresc este ca bunul Dumnezeu să îmi trimită un partener de călătorie cu care să îmi petrec viaţa frumos. Ţin mult la viaţa în doi, este important ca noi, ca femei, să avem o viaţă independentă de cea a partenerului; eu am prieteni foarte buni în jurul meu, am familia mea, foarte multă treabă, bucuriile mele.

Însă consider că rostul în viaţă al unei femeie este alături de un bărbat, cu care să formeze un cuplu. E frumos să ai legământul acesta şi în faţa lui Dumnezeu.”, a dezvăluit prezentatoarea pentru aceeași sursă.