Cutremur în televiziune! A decis să plece de la Antena 1. Lovitură pentru postul Intact

Mai precis este vorba despre Anamaria Gudu, cea care prezenta matinalul de weekend de la Antena 1. Plecarea sa a fost anunțată print-o postare pe Instagram, ulterior decizia fiind confirmată de către jurnalistă pentru paginademedia.ro.

”1Martie este, in acest an, pentru mine inceputul anotimpului frumos, dar si un nou inceput pentru viata mea profesionala. Mi-am salutat cu mult drag toti colegii, care ma suna si imi scriu in continuu, de ieri incoace si le multumesc pentru sustinere si urari!!!

Am cunoscut oameni dedicati profesiei lor, cu bun simt, cu simtul umorului, oameni cu care am multe in comun, oameni cu care voi pastra mereu legatura, pentru ca mi-au intrat la inima!Va salut si pe voi, telespectatorii, care m-ati laudat sau criticat, uneori! Toate mesajele voastre au fost constructive si va multumesc!

Unde ma veti putea urmari de acum incolo, vă voi anunta la momentul potrivit!
Pregatesc un proiect minunat, care vă va incanta si pe voi, cu siguranta!
Love,
Anna”, este mesajul postat de către aceasta pe pagina personală de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ANAMARIA GUDU (@anamariagudu)

Nu știe, momentan, în ce direcție o va lua

Anamaria Gudu a povestit pentru sursa anterior menționată că nu s-a decis unde va merge dar că are mai multe oferte în vedere.

„Momentan nu m-am decis care va fi următoarea destinație, dar sunt mai multe oferte în discuție”, a spus prezentatoarea.

Amintim că Anamaria Gudu a lucrat la Antena 1 timp de trei ani. Ea a prezentat Observatorul de la ora 13:00 dar și pe cel de la ora 16:00. A trecut apoi la a prezenta Observatorul Matinal de Weekend. Din luna martie a anului trecut, ea a prezentat singură știrile matinale de weekend. Înainte să lucreze la Antena 1, Anamaria Gudu a lucrat la Neptun TV.

Aceasta ar urma să fie înlocuită de Ionela Lucan, aflată până acum în concediu de maternitate.