Vulpiţa recurs la o decizie care l-a șocat pe Viorel! Aceasta i-a spus bărbatului că vrea o pauză, motiv pentru care cei doi soți au dormit separat. Veronica a dormit în patul în care dormea alături de Viorel, iar soțul a trebuit să doarmă în sufragerie. Veronica a luat această decizie radicală după ce l-a văzut pe soțul ei în compania unei alte femei. Soția Vulpiță l-a acuzat pe Viorel de trădare și a recurs la cuvinte grele.

„Trebuia să o atingi aşa că eşti tu deştept. O sărutai şi pe buze. Să-ţi fie ruşine, Viorele! (…) Ia-ţi hainele şi să nu mă deranjezi!”, i-a spus Veronica lui Viorel, fiind extrem de nervoasă, potrivit Spynews.

A doua zi, cei doi soți au spus cum a fost să doarmă separați după cinci ani de căsnicie. Dacă Veronica a fost un pic mai afectată de decizia luată, Viorel nu părea a fi foarte supărat, ba mai mult nu a simțit o mare diferență.

„Foarte grea (n.red. noaptea fără Viorel”. Am dormit cu ursuleţul. Am dormit cu el în braţe şi îmi pare rău că am luat o decizie foarte… nu trebuia. Nu am putut să dorm chiar devreme. I-am trimis bilețel cu noapte bună, nu mi-a răspuns.”, a spus Veronica din Blăgești, în timp ce bărbatul a povestit că a dormit foarte bine şi nu i-a simţit lipsa soţiei.