În prezent, Smiley trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Gina Pistol, iar cei doi par cuplul perfect. Însă, până la actuala relație, Smiley a evitat să se mai afișeze public cu vreo femeie, mai ales de la despărțirea de Laura Cosoi. Cântărețul a avut o relație cu aceasta, în urmă cu câțiva ani, iar după despărțire a decis să se concentreze mai mult pe cariera lui muzicală.

În ceea ce o privește pe Laura Cosoi, femeia și-a refăcut viața destul de rapid cu un alt bărbat. Cu toate că cei doi se iubeau extrem de mult, separarea a fost inevitabilă. Bunica Laurei Cosoi, Maria Cosoi, a explicat într-un interviu, acum câtiva ani, de ce s-a despărțit Laura de Smiley. Maria Cosoi a povestit că Smiley nu voia să se căsătorească, cu toate că Laura își dorea foarte tare acest lucru. Așadar, decizia lui Smiley de a rămâne burlac a dus la o despărțire definitivă.

Mărturiile bunicii Laurei

„L-am cunoscut pe Smiley aici, la noi pe terasă. Am stat de vorba cu el şi mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis « hai să ne căsătorim » nu mi-au plăcut, însă „A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie şi să rămână aşa. Laura a zis că nu e creştineşte să rămână o viaţă aşa, până când el o să vrea să facă o căsătorie”, a povestit Maria Cosoi, într-un interviu, în urmă cu câțiva ani, potrivit Voxbiz.ro

„După ce Smiley i-a spus că nu-şi citeşte căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu şi s-a dus cu maşina unde are Smiley casa, lângă o mănăstire, lângă Bucureşti. Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit şi a căutat-o şi ea i-a spus: rămânem prieteni, atât! Gata! A treia seară, el a venit şi a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.

Acolo a fost şi nepotul meu, care mi-a zis: « mamă Mioara, dacă ai şti… După concert, ne-am dus undeva şi Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky şi ne-am îmbătat toţi, numai el nu a băut. Şi m-a rugat: Laur, vorbeşte cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbeşte cu ea ! Mamă, a plâns Smiley după Laura », mi-a zis nepotul. (…) Laura a considerat că dacă publicitatea şi câştigul sunt mai importante decât căsătoria lor, să rămână cu ele”, a mai spus Maria Cosoi.