De ce refuză Smiley să se însoare?

Aparent, artistul în vârstă de 37 de ani nu-și dorește să se căsătorească deoarece nu crede în căsătorie și nu-și dorește să facă acest pas, conform informațiilor transmise de către wowbiz.ro

Acest lucru poate fi observat din fosta sa relație cu Laura Cosoi, care l-a părăsit pentru că nu a luat decizia respectivă.

Motivul a pus capăt unei foste relații

„L-am cunoscut pe Smiley, aici, la noi pe terasa. Am stat de vorba cu el si mi-a placut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei cand a zis hai sa ne casatorim nu mi-au placut insa. A zis ca el nu se insoara, adica nu face casatorie si sa ramana asa.

Laura a zis ca nu e crestineste sa ramana o viata asa, pana cand el o sa vrea sa faca o casatorie. Si apoi, Smiley tinea foarte mult la publicitate si la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogati artisti. E locul intai printre ei. Sa ii fie de bine!”, a explicat bunica Laurei Cosoi, potrivit sursei menționate.

„Dupa ce Smiley i-a spus ca nu-si citeste casatoria pana la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu si s-a dus cu masina unde are el casa, langa o manastire, langa Bucuresti. Cand a venit Smiley acasa a gasit casa goala.

El a venit si a cautat-o si ea i-a spus: ramanem prieteni, atat, gata! A treia seara, el a venit si a cantat aici, intr-o discoteca in Pacurari. Acolo a fost si nepotul meu, care mi-a zis: mama Marioara, daca ai sti, dupa concert ne-am dus undeva si Smiley a cumparat 5 sticle de wihsky si ne-a imbatat pe toti, numai el nu a baut. Si m-a rugat: Laur vorbeste cu Laura sa se impace cu mine.

Te rog, vorbeste cu ea! Mama, a plans Smiley dupa Laura, mi-a zis nepotul. Zic, ce sa ii fac daca el nu vrea sa se casatoreasca. Adica sa ramana tot asa, ca el acum e in voga, castiga si are publicitate. Laura a considerat ca daca publicitatea si castigul sunt mai importante decat casatoria lor sa ramana cu ele. Atunci a intervenit Cosmin, care deja era fan-ul Laurei”, a completat aceasta.