Antena 1 este în tensiune maximă. Adrian Sârbu le ia un om de valoare. Este vorba chiar de o vedetă a postului. Aceasta a decis să plece la postul controlat de Sârbu.

Este vorba de Mircea Ivan. El pleacă de la Antena 1, după doi ani. Mircea Ivan este unul dintre prezentatorii Observatorului matinal. El a decis să renunțe la la Antena 1 după doi ani petrecuți la postul Intact.

Ultimul jurnal prezentat de Ivan alături de Iuliana Pepene a fost marți, 2 martie. Mircea Ivan a confirmat această decizie pentru paginademedia.ro. El a recunoscut că își va continua cariera la Aleph News. Contractul său a intrat în vigoare din 3 martie.

Mircea Ivan (Sursa foto: Instagram)

Ce va face la postul lui Sârbu

La Aleph va prezenta un jurnal de știri. Nu este un lucru nou pentru Ivan. El a făcut același lucru și la Antena 1 sau Digi24, ultimele sale locuri de muncă.

Mircea Ivan a susținut pentru sursa citată că avea nevoie de o schimbare, mai ales pe plan profesional.

“Schimb aerul iar la postul lui Adrian Sârbu am găsit cel mai bun loc. Așadar, mă duc la Aleph. O să prezint știrile, dar nu știu încă pe ce tronson. De azi îmi începe contractul acolo.”, a punctat vedeta tv.

Cine este vedeta celor de la Antena 1

Înainte de Antena 1, Mircea Ivan a prezentat știrile sportive de la Digi 24. A făcut acest lucru dimineața, timp de șapte ani. Totodată, a fost și prezentatorul al știrilor Digisport. E vorba de jurnalele de la ora 10.00 și de la 11.00.

Înainte de Digi 24, a fost realizator de emisiuni la postul Dance FM. În urmă cu 12 ani, Ivan a realizat o pastilă despre Uniunea Europeană la Realitatea TV.

Este absolvent de Comunicare și Relații Publice.

Plecarea lui Mircea Ivan nu este singura care cutremură piața media. Potrivit presei, Cabral Ibacka se află în discuții cu Prima Tv. Trebuie amintit că și alte vedete au semnat deja cu Prima Tv. Printre acestea se numără Andreea Berecleanu, Mircea Dinescu, Cristi Brancu și Bebe Cotimanis.