Cutremur în televiziunea din România. Potrivit Fanatik.ro, Cabral Ibacka se află în negocieri cu Prima Tv. De menționat este faptul că, pe lângă acesta, multe alte vedete au semnat deja cu Prima Tv. Printre acestea se numără Andreea Berecleanu, Mircea Dinescu, Cristi Brancu și Bebe Cotimanis.

Mai exact, potrivit sursei citate, Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii “Ce spun românii“, de la Pro Tv, a fost contactat de cei de la Prima TV care i-au pus pe masă un contract greu de refuzat.

De menționat este faptul că nu ar fi pentru prima oară când Cabral ar lucra la Prima Tv. Se știe că vedeta a mai colaborat cu postul Prima TV între anii 1999 – 2000, unde a prezentat mai multe emisiuni, printre care “Impact”, “Banc Show”, “Vara fără limite”.

Surse au declarat pentru Fanatik.ro că negocierile au loc discret și doar cei apropiați știu de propunerea primită de Cabral.

“Cei de la Prima TV vor să-l ia pe Cabral de la PRO TV și sunt în negocieri deja. Totul se desfășoară discret, dar apropiații vedetei TV știu deja despre oferta primită“, au declarat sursele citate.

În cazul în care Cabral Ibacka ar decide să semneze, el  s-ar alătura altor nume grele pe care Prima TV a reușit să le convingă să semneze cu televiziunea care promite să devină una dintre cele mai importante de pe piața media.

Cutremur în televiziune

În ultima vreme, tot mai multe vedete au renunțat la Pro Tv sau Antena 1 și au semnat cu Prima tv. Andreea Berecleanu, fostă prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, s-a alăturat echipei Prima Tv.

De asemenea, Mircea Dinescu, de la TVR, Cristi Brancu, fost prezentator la Antena Stars a semnat și el cu Prima Tv. Un alt nume important din piața media este Bebe Cotomanis, actorul care a fost vocea Pro TV timp de 25 de ani și care a renunțat pentru a se alătura echipei  Prima Tv.

Sursele citate au mai declarat că în ultima vreme, Prima TV a reușit să semneze cu nume importante din televiziune datorită ofertelor financiare pe care le-a pus la bătaie.

Actorul Bebe Cotimanis a recunoscut chiar public că ruptura de PRO TV s-a produs din cauza contractului “subțire” pe care îl avea. Mai exact, se pare că acesta nu putea accepta o sumă mică pentru munca sa, așa că a preferat să plece.

“Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic”, dezvăluia Bebe Cotimanis pentru paginademedia.ro, la scurt timp după ce a semnat cu Prima TV.

De menționat este faptul că până la această oră, Cabral Ibacka nu a confirmat sau infirmat aceste negocieri.