În PSD Brașov este agitație mare. Chiar dacă, sub conducerea lui Marius Dunca, filiala a reușit la ultimele alegeri, în premieră după 1990, să trimită 6 reprezentanți în Parlament, acesta nu se bucură de liniștea meritată. 

Doi dintre deputații de Brașov, Mihai Popa și Mihai Mohaci, amenință cu demisia din partid dacă Liviu Dragnea nu îl va trage pe linie moartă pe actualul președinte interimar, Marius Dunca.

„Lui Mihai Popa și celuilalt deputat, domnului Mohaci, li s-au propus funcțiile de președinte executiv și secretar general al organizației județene, pe care nu le vor accepta, pentru că nu s-a rezolvat absolut nimic și sunt la un pas să plece din partid. Președintele (n.r. – Liviu Dragnea) le-a promis că Marius Dunca va fi înlocuit de la conducerea organizației județene. Ulterior, se pare că și-a schimbat poziția”, au declarat surse politice, pentru Bugetul.ro

Deputatul Mihai Popa a confirmat, pentru Bugetul.ro, informațiile, menționând că săptămâna viitoare va exista o ultimă discuție cu Liviu Dragnea, în legătură cu viitorul celor doi deputați în PSD.

Deputații Mihai Popa și Mihai Mohaci sunt obișnuiți cu crearea de scandaluri și plecările din PSD. Cei doi și-au mai dat o dată demisia din partid, la începutul lunii decembrie, anunțând că trec la Pro România, revenind ulterior asupra deciziei.

Te-ar putea interesa și: