Platforma online WWTV.ro oferă spre vizionare, pentru început, un număr total de 59 de filme străine, filme de referinţă cu regizori şi actori celebri, producţii care s-au bucurat de nominalizări sau premii în cadrul festivalurilor de profil. Acestea pot fi vizionate aproape instantaneu, cu ușurință, din confortul căminului oricărui utilizator.

Vizionarea unui film pe wwtv.ro va fi disponibilă sub o calitate DVD la 1 Mbit/sec, în viitor urmând să fie redate calități diferite, adaptabile în funcție de viteza conexiunii.      

Tarifele filmelor se încadrează între 1 si 1.5 euro, iar plata se face online, cu cardul, prin serviciul euplatesc.ro.  WWTV.ro propune o serie de 8 pachete promoționale de genuri diferite, fiecare fiind alcătuit din 4-5 filme: WWTV April PACK, WWTV Comedy, WWTV Family PACK,  WWTV Filme Europene, WWTV Filme Premiate, WWTV Kids, WWTV Twilight. Costul unei vizionări a unui pachet porneşte de la suma de 4 euro, cel mai scump pachet din portofoliu fiind, în momentul de faţă, taxat cu 5.50 euro.

Pentru decriptarea filmelor protejate din perspectiva drepturilor de autor este necesară descărcarea unui plug-in disponibil pe site-ul www.wwtv.ro. Link-ul este disponibil  și trebuie descărcat doar în momentul primei vizualizări. Browserele compatibile cu platforma wwtv.ro sunt următoarele: Internet Explorer >8, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari. Cu toate acestea, pentru vizionarea optimă a filmelor, este recomandată deschiderea WWTV.ro  cu browser-ul Google Chrome. Pentru accesarea conținutului, browser-ul trebuie restartat după instalarea plugin-ului. Totodată, pentru rularea filmelor la calitate înaltă, conexiunea la Internet trebuie să aibă o viteză minimă de 2Mb/s. Device-urile pe care pot fi vizionate filmele sunt PC și Mac, având sisteme de operare Windows (XP, 7 sau mai nou) cu cea mai recentă versiune de Adobe Flash și Macintosh.

În următoarele 2 luni, dezvoltatorii platformei WWTV.ro plănuiesc să lanseze aplicații dedicate accesării serviciului VOD pe dispozitive IoS și introducerea a 25 de posturi TV live, de știri și divertisment. Posturile TV vor putea fi vizionate în mod gratuit.

Alte site-uri similare sunt Muvix.ro sau Voyo.ro.