Mobime.ro, portalul care oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege cele mai potrivite abonamente la telefonie mobilă, anunţă introducerea unui modul care preţurile telefoanelor din oferta Orange, Vodafone şi Cosmote şi afişează cele mai bune variante în funcţie de nevoile fiecăruia.

Portalul Mobime.ro îi scuteşte pe utilizatori de consultarea în amănunt a site-urilor operatorilor telecom şi de vizitele în magazine ajuntându-i să găsească cele mai bune oferte de abonament şi telefon mobil.

În numai 2 minute, utilizatorii Mobime.ro află care este abonamentul ideal în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote în funcţie de consumul lunar dar şi cum pot intra in posesia telefonului pe care şi-l doresc, la cel mai mic tarif posibil.

„Mobime.ro este singurul site care oferă detalii comparative privind tarifele de telefonie mobilă şi preţurile la terminale atât cu conectare, cât şi la prelungire de abonament sau la liber”, a declarat Răzvan Bâgiu, reprezentantul portalului.

450 de telefoane, 235 de abonamente şi 280 de opţiuni

Acesta a subliniat că portalul foloseşte un algoritm matematic foarte complex care a fost puternic optimizat. Site-ul afişează în acest moment preţurile pentru. 

Mobime.ro evaluează peste un miliard de variante: combinaţii de operatori, abonamente, opţiuni şi terminale pentru a alege cele mai bune variante pentru utilizator. Sistemul afişează primele 20 cele mai ieftine opţiuni ţinând cont de profilul de comunicare introdus (telefon, număr de minute, mb de Internet, etc).  În plus, există opţiunea afişării  „cea mai sigură variantă” care recomandă oferta cu cele mai mic cost total, dacă va creşte consumul cu 10% faţă de cel solicitat.

Mobime.ro conţine şi secţiunea „Hot Deals” care arată cele mai noi reduceri aplicate de operatori, utilizatorii având şansa să găsească terminale la preţuri extrem de avantajoase.

Relansarea Mobime.ro, site care a luat naştere în 2009 ca un comparator doar de abonamente de telefonie mobilă, a însemnat o investiţie de aproximativ 50.000 de euro. Potrivit lui Bâgiu, introducerea noilor funcţionalităţi legate de terminale va dubla în foarte scurt timp numărul de vizitatori zilnici ai site-ului.

„În medie am avut 500 de useri pe zi. Am constatat însă că alegerea abonamentului este destul de rară şi odată ce a fost ales este păstrat pentru multă vreme. Telefoanele se schimbă însă mult mai des şi toată lumea este interesată să caute o oferta bună pentru un telefon nou”, a spus Răzvan Bâgiu care estimeză că în prima etapă Mobime.ro va ajunge la un trafic lunar de 1.000 de vizitatori pe zi.  

SURSA: Mobime.ro