Potrivit unui studiu asupra pieței digitale din România, derulat în perioada ianuarie-februarie 2012 pe un eșantion reprezentativ pentru utilizatorii români de internet, 9 din 10 români chestionați declară că muzica face parte din viața lor, în timp ce 8 din 10 tineri ascultă muzică în timp ce se deplasează sau sunt ocupați și cu alte activități. Pentru 9 din 10 utilizatori este esențial ca serviciul să fie simplu de utilizat și să ofere calitate audio HD.
De aceea, pentru a le oferi clienților posibilitatea de a asculta muzică oriunde, oricând și la calitate înaltă, Orange recomandă smartphone-uri de ultimă generație, precum Samsung Galaxy S III mini, Samsung Galaxy S III, HTC Windows Phone 8S și HTC Windows Phone 8X, împreună cu abonamentele Panteră. Clienții care cumpără unul dintre abonamentele Panteră cu contract pe doi ani sau prelungesc cu doi ani contractul pentru abonamentul Panteră pe care îl utilizează deja primesc muzică nelimitată prin Deezer, timp de 6 luni. De asemenea, aceștia beneficiază și de internet mobil și TV în Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

Serviciul de muzică prin Deezer, inclus în abonamentele Panteră, poate fi accesat de pe telefonul mobil, printr-o aplicație dedicată, compatibilă cu sistemele de operare mobile iOS, Android, Windows Phone și BlackBerry OS și pe computer, prin intermediul unui cont. Clienții Orange au acces la peste 20 de milioane de melodii, acesta fiind serviciul de streaming cu cel mai extins catalog din România. Clienții pot asculta, organiza și partaja pe Facebook și Twitter melodiile favorite, oricând și oriunde, nelimitat, de pe orice dispozitiv mobil compatibil. Playlist-urile cu piesele și albumele preferate pot fi descărcate pe telefon și ascultate chiar și în mod offline.
Clienții care au alte abonamente Orange sau dețin un abonament Panteră dar nu fac o prelungire contractuala cu doi ani în perioada promoției au posibilitatea de a cumpăra opțiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus). Opțiunea le oferă acces la catalogul Deezer și pot asculta muzică pe computer sau pe mobil, consumând din traficul de date inclus în abonament sau fiind tarifați în funcție de traficul de date realizat. În curând opțiunea va fi disponibilă și pentru clienții Orange PrePay.
Vodafone, parteneriat cu Trilulilu Music

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală, are un parteneriat cu Trilulilu Music, compania care a creat serviciul Zonga. Zonga, oferă acces instant la peste 16 milioane de melodii oficiale ale artiştilor români şi internaţionali, prin parteneriatele încheiate cu cele mai importante case de discuri: Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music si altele. Zonga ofera peste 2 milioane de albume şi single-uri, aparţinând unui număr de 1,2 milioane de artişti.

Abonaţii Vodafone şi utilizatorii cartelei Vodafone au la dispoziţie două oferte:

-pachetul Zonga Vodafone, pentru utilizare nelimitată pe computer şi cinci ore pe mobil, cu doar 1,99 euro/ lună (fără TVA);
-pachetul Zonga Vodafone Nelimitat, pentru 2,99 euro/lună (fără TVA), cu acces nelimitat, atât pe PC, cât şi pe mobil. Cele două pachete pot fi activate oricând, printr-un SMS gratuit la numărul 966.

Utilizatorii din alte reţele decât Vodafone pot activa pachetul Zonga Premium, la www.zonga.ro, primind acces  nelimitat la toata colecţia de muzică, atât de pe computer, cât şi de pe mobil, pentru un cost de  3,99 euro/lună (fără TVA). Toţi utilizatorii Zonga de pe mobil au la dispoziţie două opţiuni: prin serviciul Internet pe mobil sau prin modul „offline”, în momentele în care nu au o conexiune la internet. Zonga este accesibil de pe smarphone-urile compatibile cu sistemele iOS, Android şi Symbian/Nokia. De pe computer, Zonga fi accesat ca aplicaţie pentru PC sau Mac sau direct din browser, la www.zonga.ro.