Nikon COOLPIX S800c este primul aparat foto din lume dotat cu sistem de operare Google Android, oferind atât calităţile unui aparat foto cu senzor CMOS iluminat din spate de 16MP, zoom 10X şi viteza de declanşare până la 8fps, cât şi facilităţile unui smartphone sau ale unei tablete, cu acces la internet şi aplicaţii din Google Play, ecran OLED tactil de 8,5cm, GPS, Wi-Fi şi 2GB de memorie integrată.

Sistemul de operare Android 2.3 facilitează accesarea reţelelor de socializare pentru postarea directă a fotografiilor realizate cu Nikon COOLPIX S800c, dar şi instalarea de aplicaţii de editare foto precum Instagram. Aparatul filmează Full HD 1080p şi oferă moduri speciale de fotografiere precum HDR sau panorama.

Nikon COOLPIX P7700 este un aparat foto compact dedicat profesioniştilor şi celor obisnuiţi să utilizeze aparate foto DSLR, oferind toate facilităţile de care aceştia au nevoie: mod de fotografiere manual, obiectiv NIKKOR f/2,0-4,0 cu zoom optic 7,1X, un senzor de imagine CMOS de mari dimensiuni (1/1,7-inch) de 12 megapixeli, iluminat din spate, VR mecanic, filmare Full HD, fotografii în format RAW, butoane de control dedicate pentru funcţiile importante şi un monitor LCD cu unghi variabil, de 7,5 cm. Obiectivul are două elemente din sticlă ED care minimizeaza aberaţiile optice, iar aparatul este compatibil cu bliţurile Nikon Speedlight.

Nikon COOLPIX S01 este mic decat un card de credit şi se adresează sexului slab. COOLPIX S01  este disponibil în multiple culori, cu obiectiv cu zoom optic de 3x, ecran tactil de 6,2 cm, senzor de imagine CCD de 10,1 megapixeli, memorie internă de 7,3 GB şi funcţie de filmare HD 720p.

Nikon COOLPIX S6400 este un aparat foto ultra-elegant, cu o grosime mai mică de 2cm, cu zoom de 12X şi ecran tactil de 7,5cm. Senzorul CMOS iluminat din spate de 16MP şi sistemul VR mecanic de reducere a vibraţiilor oferă fotografii clare chiar şi în condiţii slabe de iluminare. De asemenea, COOLPIX S6400 oferă filmare Full HD 1080p, dar şi o serie de moduri speciale de fotografiere.

Nikon COOLPIX L610 este soluţia ideală pentru fotografii de vacanţă facute cu uşurinţă. Zoom-ul optic de 14X, alături de senzorul CMOS iluminat din spate de 16MP, oferă fotografii excepţionale în orice situaţie, chiar şi în lumina slabă sau atunci cand sunteţi foarte departe de subiect. Filmează în format Full HD 1080p şi oferă o serie de instrumente creative precum modul Culoare selectivă, care permite păstrarea în cadrul monocrom doar a tonului de culoare dorit.

Cele 5 aparate Nikon COOLPIX vor fi disponibile la partenerii Nikon din România începand de luna viitoare.