Bărbierul Ramesh Babu are o colecţie formată din 68 de maşini, care include mărci de lux precum Rolls-Royce, Mercedes şi BMW, potrivit publicaţiei Hindustan Times.
Acesta are o adevărată poveste de tip prinţ şi cerşetor. Tatăl lui Babu a murit când acesta încă era mic şi a părăsit familia fără niciun ban în buzunar. În loc să îşi termine şcoala, Ramesh a trebuit să renunţe la studii şi să lucreze ca bărbier pentru a supravieţui. Din fericire, afacerea sa cu frizeria a crescut semnificativ în timp.
Astăzi, clienţii lui Babu sunt poliţişti, politicieni proeminenţi, precum şi câteva staruri bollywoodiene. Dar chiar şi cu o clientelă atât de prestigioasă el taxează tot 2 dolari pentru un tuns. Astfel, dacă veniturile sale nu provin de la clienţii săi celebrii, cum îşi poate permite un garaj cu 68 de maşini?
În 1994 a profitat de succesul pe care îl avea salonul său şi a cumpărat o mică furgonetă. În loc să o folosească pentru nevoile sale, el a închiriat-o.
Profitul i-a permis să îşi extindă flota cu un BMW, Mercedes, Rolls-Royce, precum şi o armată de 50 de dubiţe Toyota. Dar în loc să le păstreze, el închiriază întreaga colecţie oricui îşi permite.
O zi cu Rolls-Royce Ghost costă 1.000 de dolari. În condiţiile în care venitul mediu lunar în mediul urban din India este de circa 320 de dolari, este clar că se adresează în exclusivitate clasei de lux.
Povestea lui Babu nu a trecut neobservată, de vreme ce au apărut planuri pentru a face un film despre viaţa sa în trei limbi diferite.

SURSA: Business Insider