Nou scandal în familia lui Brigitte şi Florin Pastramă! De data aceasta, mărul discordiei dintre cei doi ar fi menajera lor, Alina, care i-ar fi provocat o imensă criză de gelozie Brigittei.

Într-un reportaj difuzat în cadrul emisiunii Acces Direct, menajera familiei Pastramă povestește că muncește cu drag și că nu îi e rușine cu munca pe care o face.

Brigitte, geloasă pentru că menajera s-ar fi dat la Florin Pastramă

Alina, în vârstă de 29 de ani, a mai declarat că, în trecut, a lucrat timp de şapte ani ca menajeră în casa unui senator.

“E un bărbat care arată bine, nu pot minți, dar nu m-am dat la el”, a spus aceasta.

De data aceasta însă, urmărind imaginile filmate cu Alina şi Florin Pastramă, Brigitte a considerat că menajera ar fi încercat să flirteze cu soţul ei, ceea ce a enervat-o la culme.

Menajera i-ar fi sugerat lui Florin Pastramă să o ajute la călcat, însă acesta a fost destul de categoric și a refuzat să continue discuția, relatează a1.ro.

“Hai să nu încurcăm lucrurile. Dacă ne vede Brigitte că calcam amândoi, ne calcă ea pe noi”, a spus Florin.

În cadrul materialului, el a mai declarat despre Alina că e o fată muncitoare și i-a plăcut că a ajutat-o pe Brigitte în casă: “Mi-a plăcut foarte tare și mie și lui Brigitte de ea.”

“Sunt pocăit, nu îmi mai permite religia să fac glume cu tine”, a mai declarat Florin în cadrul materialului, scuzându-se că nu vrea să mai glumească cu Alina.

“Eu pe Brigitte o respect, hai să nu mai avem glumele astea”, a mai adăugat bărbatul.

Mariaj cu năbădăi în familia Pastramă

Nu este pentru prima dată când există tensiuni între Brigitte şi Florin Pastramă. La un an după ce s-a căsătorit, cei doi s-au despărţit o perioadă, în noiembrie anul trecut, din cauza familiei bărbatului.

“Am hotărât să iau o pauză, cel puțin să-mi revin nervos. Florin trebuie să-și rezolve problemele și să știe pe ce cale o ia. Eu nu m-am căsătorit cu familia lui, ci cu el.

Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, spunea atunci Brigitte Pastramă la Antena Stars, cu ochii în lacrimi.

Sursa foto: Instagram