Criza economică a lovit şi în averile pe care le au vedetele muzicii britanice, conform unui top al acestora, realizat de Sunday Times. Printre cele mai reprezenative figuri celebre afectate de criză se numără staruri precum Mick Jagger, Tom Jones sau Elton John.

Astfel, vedeta de la Rolling Stones a pierdut 19% din avere, iar acum posedă 210 milioane de euro, în timp ce sir Elton numără în prezent cu 26% mai puţini bani faţă de anul trecut, adică 195 de milioane de euro. În schimb Elton John a făcut donaţii de 47 de milioane de euro.

Nici Robbie Williams nu mai stă la fel de bine ca înainte pentru că a pierdut nu mai puţin de 27 de milioane de euro. Acesta conservă însă o avere de 89 de milioane de euro.

Lui Tom Jones criza i-a luat 24% din avere şi l-a lăsat cu „doar” 145 de milioane de euro, în timp ce pe Paul McCartney, fostul membru al Beatles l-a lăsat cu o avere de 490 de milioane de euro. foarte mule proprietăţi deţinute de McCartney în Marea Britanie şi-au deteriorat valoarea din cauza crizei imobiliare acute pe care o traversează statul.