Continental sărbătorește 15 ani de activitate în România. În această perioadă, mii de oameni talentați au ales să facă parte din echipa care numără acum peste 15.000 de angajați.

„Astăzi, Continental este unul dintre cei mai mari angajatori din România. Oamenii talentați și motivați au făcut posibil acest succes în ultimii 15 ani. Suma de 1 miliard de euro, investită în România, a fost utilizată pentru a genera valoare acționarilor, familiilor angajaților și comunităților în care își desfășoară activitatea. În acest an ne vom continua investiția și vom angaja peste 1.000 de noi colegi în echipa din România“, a declarat Elmar Degenhart, CEO Continental.

„Cea mai importantă sarcină a echipei din România este să dezvolte soluții software inovatoare pentru industria auto mondială. Software-ul este noul motor al industriei și reprezintă o provocare crucială. La fel de importante sunt abilitățile echipelor din centrele de inginerie și din fabrici, deoarece calitatea produselor noastre asigură siguranța, confortul și eficiența mobilității“, a adăugat Dr. Degenhart.

„Continental este un angajator atractiv, progresiv, care pune calitatea și inovația pe primul loc. Am atras în România oameni de incredere și ambițioși, cu diverse pregătiri, atât ingineri cât și operatori. Cu aproape 4.500 de ingineri, dezvoltăm soluții software pentru clienții din întreaga lume. Toți inginerii și operatorii sunt ambasadori cheie, care ne reprezintă pe noi și cultura noastră extraordinară. Prin ceea ce fac, ei asigură calitatea pentru care Continental este recunoscut de clienții globali. De aceea suntem capabili să continuăm creșterea strategică în România“, a menționat Christian von Albrichsfeld, directorul Continental România.
„Continental Anvelope este una dintre cele mai importante companii din vestul țării. Producem anvelope pentru clienți din întreaga lume, iar munca de calitate a celor peste 2.300 de angajați a fost recunoscută la nivel internațional prin primirea distincției Q1 din partea Ford. Suntem implicați în importante proiecte prin care sprijinim comunitatea, cum este achiziția de aparatură pentru Spitalul pentru Copii, renovarea saloanelor Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara și sprijinirea Școlii Profesionale Duale. Aceste proiecte sunt sprijinite financiar de către noi și prin voluntariat de către angajații noștri, care merită toate laudele“, a spus și Klaus Ohlwein, directorul Continental Anvelope.