Util SPC, printre sponsorii „Free Spirit Run” 2019

Util SPC, dealer de stivuitoare noi și alte soluții de intralogistică, s-a numărat anul acesta printre sponsorii „Free Spirit Run”, un eveniment devenit de tradiție, care întărește prietenia dintre cele două orașe aflate față în față pe malurile Dunării, la sud de București: Giurgiu, în România, și Ruse în Bulgaria.

„Free Spirit Run” este o cursă de atletism de 15 km a cărei unicitate e dată de faptul că startul se află într-o țară, iar linia de sosire într-o altă țară. Fiecare participant primește câte o medalie unică de metal, câte un tricou și transport de la/către start/finish. Cei mai buni competitori femei și bărbați din clasamentul general și din clasamentul pe categorii de vârstă primesc un premiu monetar. Traseul este pe teren preponderent plat și străbate toate atracțiile principale ale celor două orașe de la Dunăre. În 2019 startul s-a dat în centrul orașului Ruse, participanții au traversat Podul Prieteniei și au trecut linia de sosire la Giurgiu.  Trecerea graniței se face fără oprire pe podul lung de 2 km care face legătura între cele două maluri. Poziția de start alternează în fiecare an pe principiul rotației: când într-un oraș, când în celălalt. În 2020 startul se va da din Giurgiu.

La cursa din 2019 au venit la start 197 de atleți, nu doar din România și Bulgaria, dar și din Serbia, Kenya, Italia, Ungaria, Rusia și Marea Britanie. 53 dintre participanți au fost femei. În 2019 cel mai tânăr participant a fost Tomić Aleksa, din Serbia, 16 ani, și cel mai bătrân bulgarul Ivan Grozev, 73 de ani.

Specializată în distribuția și elaborarea de soluții pentru industria intralogistică, Util SPC este în acest moment una dintre cele mai importante companii din județul Giurgiu. În anul 2018 compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 50 milioane RON, fiind astfel în top 3 în orașul Giurgiu și în top 20 la nivelul județului. Compania a fost înființată în anii ’90 și a cunoscut o puternică dezvoltare începând cu anul 2003, când activitatea a fost reorientată dinspre zona de comerț și servicii către cea de distribuție de stivuitoare și accesorii pentru intralogistică.

Pentru mai multe amănunte vizitați www.utilspc.ro »