Uscătoare de mâini profesionale: investiție în confort

Investițiile în echipamente nu sunt întotdeauna pe placul managementului, însă sunt absolut necesare pentru a crește gradul de confort al angajaților, al clienților și partenerilor. De aceea, mai ales când vorbim despre dotarea corespunzătoare a băilor, nu este voie să se facă rabat de la calitate. Alegerea unor uscătoare de mâini profesionale poate să fie o sarcină dificilă, mai ales cu atâtea opțiuni pe piață.

De ce să instalați un uscător de mâini în toalete?

Prosoapele de hârtie au fost mult timp alegerea potrivită pentru uscarea mâinilor însă nu numai că este o variantă costisitoare dar nu sunt potrivite nici pentru mediul înconjurător. Instalarea unui uscător de mâini profesional se face în primul rând din rațiuni economice deoarece acesta permite recuperarea investiției într-un timp foarte scurt. Alegerea atentă a uscătorului de mâini aduce avantaje considerabile bugetului, având o rezistență ridicată la uzură, fiind proiectat pentru folosiri frecvente și o durată de viață ridicată.

Ce caracteristici ar trebui să aibă uscătoarele de mâini profesionale?

Există câteva aspecte foarte importante pe care trebuie să le luați în considerare când alegeți un aparat profesional de uscare a mâinilor:

  • Puterea ridicată;
  • Timpul redus de uscare;
  • Calitatea și rezistența materialului din care este fabricat;
  • Nivelul de zgomot;
  • Dimensiunea potrivită;
  • Consumul în raport cu eficiența.

Spre exemplu, uscătorul de mâini Esenia Power Jet este unul dintre cele mai puternice uscătoare de mâini de pe piață, cu garanție mare de funcționare de până la 5 ani. Se diferențiază prin raportul bun între puterea mare de funcționare, 1800 W, și consumul redus de curent electric (cu până la 80% mai puțin).

O problemă generală în privința oricărui uscător de mâini este împrăștierea bacteriilor prin intermediul vaporilor de aer. Tehnologiile moderne tind să prevină acest inconvenient – spre exemplu uscătorul Esenia Power Jet are la bază o tehnologie anti-bacteriană și se oprește automat din funcționare după 10 secunde.

În cazul schimbărilor climatice actuale, mediul înconjurător necesită grijă și atenție sporite. Albirea pastei de celuloză se face prin procese chimice ceea ce duce la poluare, iar resursele sunt tot mai limitate. Din acest punct de vedere un uscător de mâini profesional aduce avantaje consistente protecției față de mediu, în special în contextul spațiilor publice cu frecventare ridicată precum grupurile sanitare publice.

Dacă nu sunteți încă hotărâți ce tip de uscător de mâini se pretează nevoilor dvs. IgienaPHS vă pune la dispoziție o gamă largă de produse profesionale, uscătoare de mâini automate, cu senzor, ce utilizează filtre HEPA (reținând astfel 99.9% din bacteriile și virușii existenți în preajma toaletei) sau verticale,  de tip „hands inside”, cu lămpi UV care sterilizează aerul – pentru preferințele oricărui tip de consumator – de la hoteluri, la centre comerciale și instituții publice!