Un nou brand în portofoliul Ventsys: ventilatoare industriale France Air

26 Mar 2020
Un nou brand în portofoliul Ventsys: ventilatoare industriale France Air

Ventsys Instal, unul dintre cei mai importanți distribuitori de ventilatoare industriale și alte echipamente HVAC din România, anunță includerea în portofoliul propriu de produse a unui nou brand: ventilatoarele France Air.

France Air este unul dintre cei mai mari producători de sisteme de tratare a aerului din toată Europa, fiind reprezentați în România printr-o filială deschisă în 2017. France Air s-a înființat în 1960, are în ofertă peste 15.000 de produse și înregistrează anual cifre de afaceri de peste 100 milioane Euro, având peste 500 de angajați în 35 de țări.

În oferta Ventsys se pot regăsi în acest moment trei tipuri de ventilatoare industriale France Air:

  • Ventilatoare axiale de perete Hélipac 2: acestea sunt ventilatoare cu debit de aer 1600-17000 mc / oră, rezistente la coroziune.
  • Ventilatoare axiale de tubulatură Hélipac 2.
  • Ventilatoare centrifugale carcasate de desfumare Défumair XR: ventilatoare pentru extragerea fumului, a pulberilor și a poluanților colectați anterior de hota prevăzută cu filtre.

Acestea se adaugă celorlalte modele disponibile în stoc care pot acoperi orice fel de necesitate din domeniul ventilației industriale și comerciale, indiferent că e vorba de mici unități de producție alimentară sau fabrici și hale cu suprafața de sute de metri pătrați. Ventsys poate oferi soluții complete, de la proiectarea sistemului de ventilație și până la furnizarea propriu-zisă a componentelor necesare.

Ventsys Instal este o companie cu capital integral românesc, specializată în producția și furnizarea de soluții HVAC. Înființată în 2012, compania a crescut de la an la an ajungând la afaceri anuale de peste 10 milioane RON. În portofoliul de produse și echipamente HVAC ale firmei oferite spre comercializare se regăsesc, printre altele, tubulatura de ventilație, sistemele de climatizare, ventilatoarele industriale, accesorii diverse.

În perioada stării de urgență lucrul cu publicul la depozitul din str. Heliade între Vii este drastic limitat, dar majoritatea soluțiilor sunt prezentate pe magazinul online www.vent-sys.ro. Inginerii Ventsys răspund în continuare la telefoane și emailuri și pot desfășura în cele mai bune condiții activitatea de consiliere a clienților care solicită oferte.

Pentru mai multe amănunte:

web: https://vent-sys.ro
email: [email protected]
tel.: 0728 302743
pers. de contact: ing. George Stoian