TOP 4 joburi pentru cei care vor un program flexibil și un câștig mare

22 Oct 2021
TOP 4 joburi pentru cei care vor un program flexibil și un câștig mare

Pandemia generată de virusul SARS COV-19 a adus cu ea o serie de modificări considerabile asupra economiei, dar și a modului în care lumea își privește jobul pe care îl are. De aceea, tot mai multe persoane au demisionat din 2020 și până în prezent. Mulți au conștientizat, începând cu statul acasă, nevoia de a avea un program mai flexibil, care să nu îi țină toată ziua la birou, doar în meeting-uri online și task-uri, dar și de a avea un salariu mai bun.

Din cauza demisiilor în masă, au fost implementate o serie de modificări și de către angajatori: interviul de angajare a devenit mult mai transparent, angajatorii pun acum la dispoziție posibilitatea ca angajatul să aibă un program mai flexibil, dar și creșteri salariale mai dese.

Joburi ce permit un program flexibil și un salariu mai mare

Există anumite industrii în care există job-uri ce au program mult mai flexibil și un salariu pe măsură. În funcție de cunoștințele și pasiunile pe care le ai, poți lua în considerare una dintre variantele de mai jos sau, dacă îți plac provocările, poți începe să lucrezi chiar pe cont propriu. 

  1. Fotograf

Dacă te pasionează fotografia și ai mai cochetat cu ea până acum, poți începe să creezi un business din această plăcere sau să te angajezi într-un studio care să îți ofere mână liberă și flexibilitate în programarea proiectelor. Fotografii pot lucra în mai multe industrii: modă, sport, concerte, proiecte comerciale sau evenimente private. Așa că, în funcție de abilitățile și cunoștințele tale, te poți concentra doar pe industria care îți place cu adevărat.

  1. Grafic și web designer

Dacă ești o persoană pasionată de artă, design, și îți place să creezi lucruri noi, un job pe poziția de grafic designer este de luat în considerare. De obicei, descrierea postului este strâns legată de aranjarea și crearea unor materiale ilustrative, dar și în dezvoltarea unor noi concepte grafice. În funcție de joburile disponibile pe piață, poți lucra intern într-o agenție sau ai posibilitatea de a-ți găsi proprii clienți, lucrând independent.

  1. Model de videochat

A lucra în videochat nu reprezintă deloc un motiv de rușine, ci ar trebui privit ca pe o normalitate. Programul flexibil, în funcție de ce alte activități mai ai în timpul zilei, precum și câștigurile foarte consistente încă din primele luni, îți vor schimba viața și perspectiva asupra muncii. Trebuie să știi, de asemenea, că locuri de muncă în videochat găsești chiar și la cele mai mari agenții, cum este Kendrastudio.ro, unde găsești mai mult decât un birou la care trebuie să vii zilnic. Găsești o echipă profesionistă, prietenoasă, gata să îți sară în ajutor pentru orice probleme ai avea.

  1. Traducător

Dacă cunoști o limbă străină mai specială, precum este germana, italiana sau maghiara, te poți angaja oricând la un birou de traduceri sau îți poți începe chiar tu propria firmă în acest domeniu. Nu este un pas ușor, însă odată ce intri în această industrie, pe lângă faptul că vei lucra cu materiale diverse în fiecare zi, te vei bucura de programul flexibil și de câștigurile pe care le vei avea.

În concluzie, indiferent ce loc de muncă ai alege, este bine să îți cunoști limitele, precum și condițiile în care poți oferi maximul din munca pe care o prestezi. Aproape în orice job poți aduce puțină flexibilitate, însă nu toți angajatorii își și doresc acest lucru. De aceea, este ideal să îți dai seama când ai nevoie de o schimbare și să faci pasul cel mare fără regrete.

 

Sursa foto: Pexels.com